Forum » Omrežja in internet » Clark Connect
Clark Connect
Klemzz ::
Lep pozdrav!
Imam CC Community Edition 4.0, use dala lepo in prav dokler mi ne zabokera IPjeu od kakšnih game serverjeu
Intrusion Prevention - Active Block List
ID Blocked IP Date Time Time Remaining
2329 85.234.148.4 04/21/07 13:59:04 23:09:17
Zdej me zanima kako jst preprečim da mi ta IP blokera? Prebrau sm si use ampak ne razumem kje najdem block listo da odstranim ta IP iz nje...
Imam CC Community Edition 4.0, use dala lepo in prav dokler mi ne zabokera IPjeu od kakšnih game serverjeu
Intrusion Prevention - Active Block List
ID Blocked IP Date Time Time Remaining
2329 85.234.148.4 04/21/07 13:59:04 23:09:17
Zdej me zanima kako jst preprečim da mi ta IP blokera? Prebrau sm si use ampak ne razumem kje najdem block listo da odstranim ta IP iz nje...
matter ::
IP dodaj v EXEMPT LIST v meniju network->securuty-intrusion prevention.
Lahko pa tudi ugasneš intrusin prevention in detection pa boš mel mir.
lp,
Andrej
Lahko pa tudi ugasneš intrusin prevention in detection pa boš mel mir.
lp,
Andrej
Grem basket pa bom neloke metal
matter ::
Potem pa ustavi service tako, da se prek SSH povežeš na router in napiši:
service snort stop
in
service snortsam stop
Ampak se bo pri naslednje zagonu zopet zagnal. Da pa ga odstraniš iz zagona, pa napiši:
chkconfig snort off
in
chkconfig snortsam off
lp,
Andrej
service snort stop
in
service snortsam stop
Ampak se bo pri naslednje zagonu zopet zagnal. Da pa ga odstraniš iz zagona, pa napiši:
chkconfig snort off
in
chkconfig snortsam off
lp,
Andrej
Grem basket pa bom neloke metal
OmegaBlue ::
Klemzz, poglej pod software razdelek. Ko najdeš poglej zraven ID zakaj je bil blokiran, če je kako čudno pravilo ga lahko odstraniš s seznama.
Mislim ste pa tud pametni ko kaj ne dela izklopite firewall (oz. v tem primeru IDS) res genialna poteza.
Mislim ste pa tud pametni ko kaj ne dela izklopite firewall (oz. v tem primeru IDS) res genialna poteza.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Ok, hvala usem, napaka je bla taka nOObish nisem biu prjaulen kot root zato se 1/2 stvari ni prikazala, zdej se use stvari prikažejo kot se morejo.
Pozdravleni,
imam nov problem, namestil sem si web server od CC, vendar ne najdem mape oz. poti do mape da bi prenesel web page na server
kdo ve kje se nahaja?
imam nov problem, namestil sem si web server od CC, vendar ne najdem mape oz. poti do mape da bi prenesel web page na server
kdo ve kje se nahaja?
OmegaBlue ::
/var/www/html
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
ethelred ::
Vklopi si Windows File Sharing (Samba), pa se ti bo server pojavil v "Omrežni soseščini".
Software\File Services\Windows File Sharing
Software\File Services\Windows File Sharing
"Opinions are like assholes... everyone's got one
and they all stink" (Brandi Kangiser)
Hvala ti...sm že malo po tistem postu šel na CC forum, kjer je nek uporabnik napisal nek FTP program s katerim se vidi vse mape, datoteke...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SOHO HW UTM/firewallOddelek: Informacijska varnost | 1108 (1024) | SeMiNeSanja |
» | clarkconnect rabim poomoč pri inštaliranju! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16572 (8111) | Gapi |
» | The Myths of SecurityOddelek: Informacijska varnost | 1417 (993) | ABX |
» | clarkconnect tezavaOddelek: Omrežja in internet | 1502 (1286) | jurre |
» | Spominsko požrešen NetLimiter?Oddelek: Programska oprema | 1598 (1365) | bastadu |