Forum » Strojna oprema » Rešitev trdega diska
Rešitev trdega diska
davids5a ::
Čao.
Pred kar nekaj časa se mi je skuril nek čip na kontrolni plošči SATA diska (upam, da sem se prav izrazil), na katerem sem imel ogromno podatkov. Tudi za šolo, za hobije itd. skratka veliko pomembnih podatkov.
Je kakšen način, da bi rešili te podatke z diska?
Pred kar nekaj časa se mi je skuril nek čip na kontrolni plošči SATA diska (upam, da sem se prav izrazil), na katerem sem imel ogromno podatkov. Tudi za šolo, za hobije itd. skratka veliko pomembnih podatkov.
Je kakšen način, da bi rešili te podatke z diska?
bluefish ::
lahko se reševanja podatkov lotiš sam, ali pa plačaš ne ravno majhno količino denarja podjetju, ki se ukvarja z reševanjem podatkov.
Če se boš lotil na lastno pest, poskusi dobiti čimbolj identičen disk. Iz njega vzemi kontrolno ploščo in jo daj na tvoj disk. Morda boš tako lahko dostopal do podatkov.
Če se boš lotil na lastno pest, poskusi dobiti čimbolj identičen disk. Iz njega vzemi kontrolno ploščo in jo daj na tvoj disk. Morda boš tako lahko dostopal do podatkov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 3532 (3081) | roccat |
» | Zamenjava trdega diskaOddelek: Strojna oprema | 669 (525) | #000000 |
» | ohranitev disk (pokvarjena glava in vezje)Oddelek: Strojna oprema | 3663 (2948) | Šimpanz |
» | Popravilo oziroma vsaj reševanje podatkov iz zjebanega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3686 (3416) | ant |
» | Zamenjava elektronike na diskuOddelek: Strojna oprema | 1817 (1558) | Azrael |