Forum » Programiranje » [c#]Save in treeView1.childNode, Load from treeView1.childNode
[c#]Save in treeView1.childNode, Load from treeView1.childNode
Beezgetz ::
Živjo folk,
Ustvaril sem aplikacijo, neke vrste kalkulator, ki z vnešenimi podatki izračuna rezultat . Rad bi shranil (vnešene podatke, oziroma) klaso ki jo polnim z vnešenimi podatki, nekaj ArrayListov, ter nekaj teksta ("dnevnik"), pod enim imenom kot node v tree view-u forme Form1.
Rezultata ne bi shranjeval, saj bi se rezultat pokazal po izbiri imena/noda v treeview-u tako, da bi se kalkulator-aplikacija zagnala (Form2), naložila shranjene podatke iz noda in izračunala rezultat.
Meni se sliši strašno komplicirano, gre pa za navadno shranjevanje...
Tenk Juri Veliku Mačku
Ustvaril sem aplikacijo, neke vrste kalkulator, ki z vnešenimi podatki izračuna rezultat . Rad bi shranil (vnešene podatke, oziroma) klaso ki jo polnim z vnešenimi podatki, nekaj ArrayListov, ter nekaj teksta ("dnevnik"), pod enim imenom kot node v tree view-u forme Form1.
Rezultata ne bi shranjeval, saj bi se rezultat pokazal po izbiri imena/noda v treeview-u tako, da bi se kalkulator-aplikacija zagnala (Form2), naložila shranjene podatke iz noda in izračunala rezultat.
Meni se sliši strašno komplicirano, gre pa za navadno shranjevanje...
Tenk Juri Veliku Mačku
- spremenil: Beezgetz ()
snow ::
Saj verjetno, kdor pozna jezik ve za katerega gre, ampak vseeno bi bilo lepo če bi naslov teme oblikoval v skladu s PREBERI ME: označevanje topicov v oddelku programiranje.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
Beezgetz ::
k, se opravičujem, sam sem res pozabil dodat da gre za c#.
aha,
samo kljub editu naslova v [c#]Save in treeView1.childNode, Load from treeView1.childNode, se ni popravil...
Sorry, Ne bom pozabljal več.
Edit: No, saj se je popravilo, sem jaz neučakan,....
aha,
samo kljub editu naslova v [c#]Save in treeView1.childNode, Load from treeView1.childNode, se ni popravil...
Sorry, Ne bom pozabljal več.
Edit: No, saj se je popravilo, sem jaz neučakan,....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Beezgetz ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [c#] iz class v classOddelek: Programiranje | 890 (764) | darkolord |
» | Session v ASP.NETOddelek: Programiranje | 1384 (1164) | King80 |
» | [visual C#] dogodek na Form2 sproži dogodek na Form1Oddelek: Programiranje | 1367 (1283) | Beezgetz |
» | [visual C#] Na drugem računalniku se ne zaženeOddelek: Programiranje | 1639 (1469) | Beezgetz |
» | Izdelava GUI forme v HTML-juOddelek: Izdelava spletišč | 1163 (1036) | Tilen007 |