Forum » Operacijski sistemi » Win XP - Windows Explorer problem
Win XP - Windows Explorer problem
garg ::
Imam naslednjo težavo:
(mislim, da je tajnica nekaj pobrkala v Winsih)
Karkoli odprem; Windows Explorer, My Computer ali katerokoli ostalo mapo, mi kot vsebino (v desnem delu okna) pokaže vsebino Desktopa.
- torej v vseh folderjih se nahajajo ikone z Desktopa tako, da ni mogoče videti prave vsebine folderjev.
Kje zna bit problem?
(mislim, da je tajnica nekaj pobrkala v Winsih)
Karkoli odprem; Windows Explorer, My Computer ali katerokoli ostalo mapo, mi kot vsebino (v desnem delu okna) pokaže vsebino Desktopa.
- torej v vseh folderjih se nahajajo ikone z Desktopa tako, da ni mogoče videti prave vsebine folderjev.
Kje zna bit problem?
Ethical ::
Tajnico bo treba našeškat.
Probaj tole. Odpri Explorer, pojdi na TOOLS>FOLDER OPTIONS>odpre se ti pogovorno okno, in na koncu spodej desno klikni na RESTORE DEFAULTS.
E.
Probaj tole. Odpri Explorer, pojdi na TOOLS>FOLDER OPTIONS>odpre se ti pogovorno okno, in na koncu spodej desno klikni na RESTORE DEFAULTS.
E.
Unigraphic NX4, ME10.45 powered by AMD Opteron 165 DC, GPU X1900XT-R580
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung ne mara več za tablice z Windows RT (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 26315 (22842) | FrEaKmAn |
» | Windows 8 neuradno drugo leto (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 23160 (20182) | darkolord |
» | Kateri procesor (in prenosnik) za tajnico ?Oddelek: Strojna oprema | 1548 (1086) | Cokolesnik |
» | Nakup pisarniškega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1347 (1072) | Mitja358 |
» | "Zakaj Linux ni primeren za namizje?" (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6467 (6467) | Stalin |