Forum » Pomoč in nasveti » izginuli zaznamki
izginuli zaznamki
ovdje kokoš ::
Dober dan,
imam precej zoprn problem, uporabljam mozzilo firefox, kot najbrž večina ljudi, uporabljam zaznamke. Nekaj časa nazaj, sem po zagonu računalnika opazil, da je nekaj zaznamkov izginilo, ker jih hranim že zelo dolgo in so izginile nekatere manj pomembne kategorije, se mi s problemom ni dalo ukvarjati, pred nekaj dnevi pa po zagonu opazim, da nimam vec nobenega zaznamka!
Računalnik vedno ugašam "ročno", nikoli prek windowsov ker traja predolgo, to pocnem že pribljižno 3 leta in nimam nikakršnih problemov, do sedaj, sumim, da je to povezano z izginotjem mojih zaznamkov.
Opazil sem, da se da zaznamke uvoziti, upam da so nekje shranjeni, mogoče kdo ve kje ?
Imam še en drug problem, flash predvajalnik mi že od kar sem poizkusil visto dela probleme, ne predvaja zvoka, težava je sicer drugotnega pomena, če pa kdo pozna rešitev bom vesel.
Hvala.
imam precej zoprn problem, uporabljam mozzilo firefox, kot najbrž večina ljudi, uporabljam zaznamke. Nekaj časa nazaj, sem po zagonu računalnika opazil, da je nekaj zaznamkov izginilo, ker jih hranim že zelo dolgo in so izginile nekatere manj pomembne kategorije, se mi s problemom ni dalo ukvarjati, pred nekaj dnevi pa po zagonu opazim, da nimam vec nobenega zaznamka!
Računalnik vedno ugašam "ročno", nikoli prek windowsov ker traja predolgo, to pocnem že pribljižno 3 leta in nimam nikakršnih problemov, do sedaj, sumim, da je to povezano z izginotjem mojih zaznamkov.
Opazil sem, da se da zaznamke uvoziti, upam da so nekje shranjeni, mogoče kdo ve kje ?
Imam še en drug problem, flash predvajalnik mi že od kar sem poizkusil visto dela probleme, ne predvaja zvoka, težava je sicer drugotnega pomena, če pa kdo pozna rešitev bom vesel.
Hvala.
jebi ga
suntrace1 ::
V prihodnje uporabi tale plug-in in ne boš nikol ostali brez zaznamkov
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2410
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2410
bzp ::
Hm, kaj točno zate pomeni tole:
Da namesto start -> shutdown, pritisneš na power knof na ohišju in se instantno ugasne?
Računalnik vedno ugašam "ročno", nikoli prek windowsov ker traja predolgo
Da namesto start -> shutdown, pritisneš na power knof na ohišju in se instantno ugasne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Chrome 6 je tu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 45585 (39904) | PrimozR |
» | Opera najhitrejša (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22377 (19279) | Dragi |
» | 2 vprasanji glede firefoxaOddelek: Pomoč in nasveti | 857 (739) | Xavier |
» | Gmail, Trhunderbird, šifriranje pošteOddelek: Programska oprema | 989 (832) | 1fris |
» | Netscape leti na smetišče zgodovineOddelek: Novice / Brskalniki | 4371 (2731) | MrStein |