Forum » Pomoč in nasveti » Čuden problem v XPjih
Čuden problem v XPjih
BustA ::
Imam zvočnike FPS 1000 in LIve! Player, inštalirani so zadnji drajverji z natlačenke!
Problem je pa sledeč, že nekaj časa mi nista delala leva zvočnika in ko sem končno pogruntal, kaj je narobe so se nahujši problemi začeli.
V meniju start->control panel->Sound and Audio Devices->volume --> Advanced-> Play Control. V tem meniju sem opazil, da je v stolpcu Wave/Direct Sound balance jeziček na desni strani in ne na sredini in ko ka dam na sredo zvočniki delujejo normalno, vendar se po par minutah Wave/Direct Sound balance jeziček sam spet prestavi na desno stran! >:D
Naj omenim da Power DVD, igre, line out delajo normalno, poslušanje MP3-jev pa dela probleme saj kot sem že omenil delajo samo desni zvočniki.
Problem je pa sledeč, že nekaj časa mi nista delala leva zvočnika in ko sem končno pogruntal, kaj je narobe so se nahujši problemi začeli.
V meniju start->control panel->Sound and Audio Devices->volume --> Advanced-> Play Control. V tem meniju sem opazil, da je v stolpcu Wave/Direct Sound balance jeziček na desni strani in ne na sredini in ko ka dam na sredo zvočniki delujejo normalno, vendar se po par minutah Wave/Direct Sound balance jeziček sam spet prestavi na desno stran! >:D
Naj omenim da Power DVD, igre, line out delajo normalno, poslušanje MP3-jev pa dela probleme saj kot sem že omenil delajo samo desni zvočniki.
Devide Et Impera
BustA ::
heh.
5 minut po tem k sm napisou post sm ugotovu kva je blo narobe. Kriv je bil WinAmp.
Vseeno hvala :D
5 minut po tem k sm napisou post sm ugotovu kva je blo narobe. Kriv je bil WinAmp.
Vseeno hvala :D
Devide Et Impera
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nizke/visoke frekvence/toni škodujejo?Oddelek: Loža | 1093 (930) | JanK |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11369 (5177) | Sarimner |
» | Zvočna kartica - ''dvojni'' zvok?Oddelek: Zvok in slika | 3035 (2531) | ArchNem |
» | Winamp problemOddelek: Zvok in slika | 1404 (1355) | ~Panter~ |
» | Terratec Cingery 600 in Sound Blaster live player 1024Oddelek: Zvok in slika | 1110 (1007) | All |