Forum » Pomoč in nasveti » Explore error
Explore error
Tammih ::
Zdravo...
Danes sem namestiu windows xp.. Ko grem v raziskovalec mi po kakšnih 10 sekundah javi error:
Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Error signature:
AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.2180 ModName: nemp4splitter.ax
ModVer: 4.9.4.1 Offset: 0002a65b
The following files will be included in this error report: D:\DOCUME~1\Tammih\LOCALS~1\Temp\76c3_appcompat.txt
Zdeva je strašno nadležna, saj v bistvu ne morem uporabljati explorerja ...
Lepo bi prosiu za pomoč
Hvala
Danes sem namestiu windows xp.. Ko grem v raziskovalec mi po kakšnih 10 sekundah javi error:
Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Error signature:
AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.2180 ModName: nemp4splitter.ax
ModVer: 4.9.4.1 Offset: 0002a65b
The following files will be included in this error report: D:\DOCUME~1\Tammih\LOCALS~1\Temp\76c3_appcompat.txt
Zdeva je strašno nadležna, saj v bistvu ne morem uporabljati explorerja ...
Lepo bi prosiu za pomoč
Hvala
Looooooka ::
pejt v folder kjer je nemp4splitter.ax in probi regsvr32 /u nemp4splitter.ax
verjetn spet kksn lev filter al pa codec ki sesuje explorer ko ta probava delat thumbnaile iz filmov.
verjetn spet kksn lev filter al pa codec ki sesuje explorer ko ta probava delat thumbnaile iz filmov.
R33D3M33R ::
Ja najdi nemp4splitter.ax odpri CMD se prebij do te mape in vpiši komando, ki jo je Looooooka napisal.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Codeci za .mp4Oddelek: Programska oprema | 1931 (1719) | ender |
» | Windows Explorer has encountered a problem .....Oddelek: Pomoč in nasveti | 969 (882) | Kit |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12714 (10569) | Jst |
» | Internet explorer se ugasa - sam od sebe... HELP !Oddelek: Pomoč in nasveti | 1754 (1642) | jarni2 |
» | mp4 format - neznankaOddelek: Zvok in slika | 1320 (1197) | largie |