Forum » Kaj kupiti » Telefon z naročnino do cca. 120€
Telefon z naročnino do cca. 120€
strictom ::
Pri mobitelu imamo družinsko navezo. Razen če se, da ne netu pogledat cene za ta paket (že eno uro iščem pa ne najdem), vas prosim da mi priporočate en telefon do 120€.
Nagim se k kakšni Nokii n70 (pri simobilu je 120€). Mogoče kakšen SE (k750, k610, v630, ...), ampak tisti so povečini vsi isti le v ceni je razlika.
Predlogi, linki, ...
:)
Nagim se k kakšni Nokii n70 (pri simobilu je 120€). Mogoče kakšen SE (k750, k610, v630, ...), ampak tisti so povečini vsi isti le v ceni je razlika.
Predlogi, linki, ...
:)
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Že, že. Ampak mene zanima cena Nokie N70 in N80 če vzameš naročniško razmerje. Ker redna prodaja je rahlo preveč za mene.
Okej ti dve Nokii sta predragi.
Kaj je najboljše z naročniškim razmerjem za dobit. Do 120€ največ. Lahko kak evro več manj.
Kaj je najboljše z naročniškim razmerjem za dobit. Do 120€ največ. Lahko kak evro več manj.
reptilia ::
SE k610i ima skor vse
70 ta novih tolarjev
70 ta novih tolarjev
Forgive your enemies, but never forget their names.
IceIceBaby ::
Če hočeš simbian telefon potem dobiš E50 za tak denar.
Jaz ga imam že cca 3 mesece in zadeva je kar uredu. Ni pretirano počasen, pa zelo majhen je glede na ostale "pametne" telefone. Kupil sem 2GB kartico in zdaj imam gor praktično celo pisarno, ker zadeva precej dobro podpira MS word in excel formate pa tudi branje PDFjev je precej udobno.
Jaz ga imam že cca 3 mesece in zadeva je kar uredu. Ni pretirano počasen, pa zelo majhen je glede na ostale "pametne" telefone. Kupil sem 2GB kartico in zdaj imam gor praktično celo pisarno, ker zadeva precej dobro podpira MS word in excel formate pa tudi branje PDFjev je precej udobno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 33958 (23631) | LuGi |
» | kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13003 (9172) | Azrael |
» | Nokia Vs. SAOddelek: Mobilne tehnologije | 2097 (1512) | bluefish |
» | Nokia ali SE pri SimobiluOddelek: Kaj kupiti | 2758 (2458) | RiNC |
» | Kateri mobilni telefon si lastite? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6360 (1057) | ;-) |