» »

Duron700 in hlajenje

Duron700 in hlajenje

xylem ::

Ali Duron700 (na normalnem taktu) potrebuje hlajenje?
lp

jRk0 ::

potrebuje hlajenje.kakšen chrome orb je ql.
You fuck up once, you loose two teeth.

tec ::

Volcano II, je poceni in zelo ucinkovit.

xylem ::

Bistvena lastnost mi je predvsem (ne)glasnost, razmisljam o Titanu ttc-cd5tb...ve kdo mogoce, kje nabaviti potenciometer za regulacijo rpmjev?
lp

krucymucy ::

volcano 7+ ga že ima! Lahko pa ga dodaš na vsak vent!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: krucymucy ()

Ce ne mislis navijat bi bilo morda dovolj, da namontiras sam ena huge rebra na proc. Potem pa sam enga Zalmana 8x8 privijacis na stranico ali nekam, da hladi rebra. Meni je tko nekaj casa hladilo durona 800 na 45 stopinj pod full loadom. Je pa zlo tiho.

Spajky ::

Bogati! z zalmanom hladit druga rebra! Ta je močna! Pa bistveno dražja od enega venta na 5V! :-) 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Meni se pa ne zdi 960 tolarjev veliko za en ventilator. Pa zraven dobis se upor in vijake. Ce pa morda ves, kjer se dobijo se cenejsi in da so kvalitetni, bi ti bil pa zlo hvalezen. Sem pa navedel Zalmana kot primer, ker sem ga jest imel. Lahko je tudi navaden ventilator od napajalnika, vendar je Zalman tisji, kar pa je tudi pogoj.

element ::

Ne rabiš hlajenja, če hočeš met hrustljavo zapečen procesor >:D No, dej gor Volcano 7 je pomojem najboljša odločitev Volcano 2 tud ni slab, pol si pa narediš ene regulatorje ventilatorjev pa je... :))

Privatnik ::

Sm gledu en test, k so na navitga durona dal gor par hladilnikoc, med njimi tut titana d5tb in volcano 2
Titan je velik boljs hladil stvar, pa se bolj tih je mal majn kot 30 dB. PA se cena je zlo dobra - 2.800 SIT pr megahitu.

LP

Pa se srebrno pasto dobis zraven>:D

Tule pa se url za test hladilnikov, skoda k volcanota 7 ni zravn :((. je pa v nemscini pa sej se bote znajdl

Link

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TIH hladilnik za Athlon1200 - kateri?

Oddelek: Kaj kupiti
222316 (1984) matter
»

Za vse lastnike Volcano 7+

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
402344 (1617) Coinbird
»

kater kuler?

Oddelek: Kaj kupiti
171617 (1299) the_unborn
»

kater cooler?

201395 (959) OZZY
»

Tih hladilnik - a je Titan mogoce take sorte?

91838 (1645) CIrCAcevl

Več podobnih tem