Forum » Pomoč in nasveti » Kako regulirati fan na grafični?
Kako regulirati fan na grafični?
abcdefgh ::
Lep pozdrav imam 7600GS AGP 8X !
Pa sem pred casom imeu v riva tunerju moznost regulacije % moci ventilatorja.
Sedaj pa tega zavihka ni vec. Kaj storiti, ali je kakšen program za to.
Drugo vprasanje pa je: glede navijanja, ko dvigujem frekvenco, je navecja natancnost 1mhz.
Zasledil pa sem ze da se da zviševati frekvenco tudi po 0,5 mhz natancno!
Ali je to kaksna novejsa verzija riva tunerja, ali to grafa ne podpira? pomoje je prvo
hvala usem in lp !!!
Pa sem pred casom imeu v riva tunerju moznost regulacije % moci ventilatorja.
Sedaj pa tega zavihka ni vec. Kaj storiti, ali je kakšen program za to.
Drugo vprasanje pa je: glede navijanja, ko dvigujem frekvenco, je navecja natancnost 1mhz.
Zasledil pa sem ze da se da zviševati frekvenco tudi po 0,5 mhz natancno!
Ali je to kaksna novejsa verzija riva tunerja, ali to grafa ne podpira? pomoje je prvo
hvala usem in lp !!!
Urc ::
Za reguliranje ventilatorja probi z Expertool -om . Jaz mam Leadtekovo 7600 GT in prej sem meu od XFX 6600 GT in sem s tem programom reguliru obrate brez problema
abcdefgh ::
Ja in kje v tem expert toolu nastavlas moc fana, namrec sam nisn nikjer zaslediu!
hvala!
hvala!
Urc ::
Jst nastavim tako da z desnim klikom pritisnem na ikono od Expertoola v taskbaru in pol se ti odpre meni Close, Zoom in... itd mal bol zgoraj se nahaja Fun Control. Če pa ti ne kaže te funkcije, zgleda da ne moreš spreminjat obratov prek tega programa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Urc ()
gunserman ::
Jaz uporabljam riva tuner. Nevem zakaj ti ne kaže tega v riva tunerju, imaš 2.0 verzijo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gunserman ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z 8800GtOddelek: Strojna oprema | 1207 (785) | BluPhenix |
» | GeForce 8800 temperatureOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2365 (1488) | emilo |
» | Gigabyte 6600gt TemperaturaOddelek: Strojna oprema | 2101 (1561) | Climber |
» | 6600agp za 34k sit (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 17556 (11008) | Nande |
» | navijanje winfast px 6600Oddelek: Navijanje | 2849 (1633) | Nande |