» »

Namesto, da bi mi slike pokazal, se kr "X" pokaže...

Namesto, da bi mi slike pokazal, se kr "X" pokaže...

axxxe ::

Zdravo! A mi lahk kdo pove zakaj oz. kaj nej nrdim da se ne bo več namesto fotk na določenih straneh kr "X" pokazal... Uspodi mi pa piše Error on page...

Hvala za odg...

MAC.H ::

To, kar si napisal, kaže na dve težavi hkrati. Če se slike ne pokažejo, pomeni, da jih brskalnik ne more prikazati. Najpogosteje je vzrok za to napako ta, da so slike v napačni mapi ali pa imajo napačna imena. Upoštevaj, da Linux serverji pri imenih datotek ločijo male in velike črke!!! Če imaš na spletni strani napisano logo.jpg, na disku pa je logo.JPG, potem ti bo prikazalo samo X.

Error on page pa zna biti težava zaradi kakšnega javascripta, ki ga imaš na svoji strani. Dvoklikni na error, da se ti prikažejo podrobnosti...
MAC.H

Ja sej ubistvu slike drugim kolegom lepo pokaže...in tut v drugih mapah iste strani so bse slike prikazane. Le v eni mi namesto slik rdeč x pokaže...

Če kliknm errormi pa napiše:
Line: 131
Char: 5
Erron: Dostop je zavrnjen
Code: 0
Url: http://www.fotoprijatelj.com/index.php?...

Prosim za odgovore

A je mogoče kšna stvar ka bi jo mogu še inštalerat???

Ethical ::

Stran je narejena v Flashu. Mogoce ti manjkajo dodatki za Macromedia Flash player. Probaj posodobit player. In ali se ti ko odpres stran in ze zacnejo nalagati slike, zgorja na vrhu po celi sirin nardi nek trak, ki ima gumb moznosti oz. namesti dodatek?
Unigraphic NX4, ME10.45 powered by AMD Opteron 165 DC, GPU X1900XT-R580

Sam kako se mi pol ostali 2 mapi lepo odpreta???

AJa, pa gledu sm če se mi kej pokaže za posodobitev, pa ni nč...

Hvala!

Updatu sm Flash Player, pa je še zmer isto. Samo mapa "Zvezde večera" se mi ne odpre

Hvala

Ethical ::

možno je tudi, da se slika ne prenese, vendar to ne pojasnuje tega, da imajo drugi sliko vidno. Slišov sm tud za en "malware", ki ti sploh noče pokazat slik na straneh. Mogoče mas kaj takšnega gor. Najbrz uporablas FF, probi se z IEom. A je povsod isto?
Unigraphic NX4, ME10.45 powered by AMD Opteron 165 DC, GPU X1900XT-R580

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako postavit sliko na sredino ekrana

Oddelek: Izdelava spletišč
71343 (1254) Sycroft
»

Stare Igre - katera je tista ki vam pospeši nostalgično srce (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15113302 (10576) SavoKovac
»

[JavaScript]window.open()

Oddelek: Izdelava spletišč
171821 (1612) Ziga Dolhar
»

Kako to ne dela-spletni ''irc''

Oddelek: Omrežja in internet
101280 (1130) Bakunin
»

Smajli™ ne delajo