Forum » Strojna oprema » Teac FD 05PUW-FDD naprava(zunanja)
Teac FD 05PUW-FDD naprava(zunanja)
primzx ::
Zdravo!
Mam en problem, in se ponovno obračam na Vas. Imam prenosno zunanjo floppy disk napravo(USB) in ko jo priklopim na USB kontroler, mi jo lepo prepozna in mi tudi napise dA"device is installed property and it is ready to used". Kaj se nardi ko dam disketo notr?enostavno mi zašteka in noče prebrat diskete. Ko me spet nazaj vrze v explorer mi spet normalno dela. DriveR? ja sm že mislu, vendar ga na njihovi strani NI za Xpeje(najbrz ga majo ze standardno). Kaj bi lahko še bilo? Js bi dau to kr reklamirat pa je.
Mam en problem, in se ponovno obračam na Vas. Imam prenosno zunanjo floppy disk napravo(USB) in ko jo priklopim na USB kontroler, mi jo lepo prepozna in mi tudi napise dA"device is installed property and it is ready to used". Kaj se nardi ko dam disketo notr?enostavno mi zašteka in noče prebrat diskete. Ko me spet nazaj vrze v explorer mi spet normalno dela. DriveR? ja sm že mislu, vendar ga na njihovi strani NI za Xpeje(najbrz ga majo ze standardno). Kaj bi lahko še bilo? Js bi dau to kr reklamirat pa je.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | New build Windows 7 javi napako pri inštalacijiOddelek: Pomoč in nasveti | 4379 (3762) | Mare3 |
» | Problem z wireless USB ključkom CiscoOddelek: Omrežja in internet | 1175 (977) | Boomy |
» | Prekleta razer podganaOddelek: Pomoč in nasveti | 1288 (1288) | zupan |
» | priklop naprav na USB in zamrzovanje pc-ja...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1528 (1296) | Duhec |
» | Miška Razer Diamondback (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3581 (2723) | frudi |