Forum » Loža » Kdo bo mojo sestro meu?
Kdo bo mojo sestro meu?
zizu4u2 ::
Če so take res samske, potem moja sestra ne bo nikol dobila tipa = se skidala od bajte
1. Huda bejba
2. Boleče lepa
3. Miss world?
1. Huda bejba
2. Boleče lepa
3. Miss world?
- zaklenil: Matek ()
_marko ::
S tem, da vse lepe punce nimajo pameti, se tolažijo tisti, ki lepih ne morejo dobit.
Tudi grde so velikokrat neumne...
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
Buldožer ::
No zdej pa da še tvojo sestro vidmo. Kako se da pa drgač primerjat!?
Več glav več ve. No, ni nujno!
V-i-p ::
_marko, a se samo meni zdi, da se imaš ti za nekega žeščega lepotca? Že v eni drugi temi si se nekaj ven metal...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Super Sonic ::
"Tudi grde so velikokrat neumne..."
Kako to veš?
Kako to veš?
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
V-i-p:
Ne.. res pa, da sem pudarjal določene stvari. Enostavno zato, ker so tako učitne pa jih noben ne vidi zaradi svojih tolažb.
Sem pa tudi pričakoval podoben odziv... še nasmejali ste me
Dajte mi pa povedat, če vi dejansko mislite, da zgolj zato, ker je punca lepa je avtomatsko neumna?
edit: zbrisal en del, ker se mi ne da poslušat in odgovarjat na reakcije enga forumaša ;)
P.S. off topic smo
P.P.S. Sploh se nimam za nekega lepotca, mam se pa za nekega, ki razmišlja precej bolj racionalno kot večina. In v tem primeru je to manj samovšečno kot večina.
Ne.. res pa, da sem pudarjal določene stvari. Enostavno zato, ker so tako učitne pa jih noben ne vidi zaradi svojih tolažb.
Sem pa tudi pričakoval podoben odziv... še nasmejali ste me
Dajte mi pa povedat, če vi dejansko mislite, da zgolj zato, ker je punca lepa je avtomatsko neumna?
edit: zbrisal en del, ker se mi ne da poslušat in odgovarjat na reakcije enga forumaša ;)
P.S. off topic smo
P.P.S. Sploh se nimam za nekega lepotca, mam se pa za nekega, ki razmišlja precej bolj racionalno kot večina. In v tem primeru je to manj samovšečno kot večina.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _marko ()
aljazh ::
Men se pa zdi, da je tale zizu en velik spammer za eno od slovenskih podjetij, ki ponuja e-dating in podobne zadeve ;>
jype:
Pahor je brez vsebine, le zunanja lepota, tako da ste v tem primeru vi tisti, ki ste z njim poročeni
Drugače pa ima slovenski parlament tudi ene 2, 3 dobre poslanke. (tukaj pa nebom komentiral o inteligenci )
Pahor je brez vsebine, le zunanja lepota, tako da ste v tem primeru vi tisti, ki ste z njim poročeni
Drugače pa ima slovenski parlament tudi ene 2, 3 dobre poslanke. (tukaj pa nebom komentiral o inteligenci )
igor0203 ::
Daleč od tega, da bi ble hude punce neumne. Jih poznam kar nekaj, ki so dobre, pa imajo tud v glavi vse pošlihtano. Ne mečte vseh dobrih bejb v isti koš z unimi, k majo hud geštel, tono pudra na seb in so €€€ p***e.
Zeberdee ::
Kot recimo...
Majda "seksi look" Potrata
Darja Lavtizar Bebler (big fat ass bitch madafaka)
Last but not Least, miss državnega zbora 1991-2054 Maria P.
Majda "seksi look" Potrata
Darja Lavtizar Bebler (big fat ass bitch madafaka)
Last but not Least, miss državnega zbora 1991-2054 Maria P.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
Shegevara ::
zizu4u2, če je tvoja mt dobila moža,.. ga bo mogoče tud tvoja sestra
aja pa za te babe k si dav komentar. Nočem bit grd ampak ni nujno, da če piše samska, ni nujno da nikol ni mela še nobenega odnosa!
aja pa za te babe k si dav komentar. Nočem bit grd ampak ni nujno, da če piše samska, ni nujno da nikol ni mela še nobenega odnosa!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Shegevara ()
kekz ::
S tem, da vse lepe punce nimajo pameti, se tolažijo tisti, ki lepih ne morejo dobit.
Če že ocenjujemo možgane ...
Ja no, 28 let pa še študira. In to sociologijo in ne recimo medicine, fizike, matematike, ...
"Mis" ima pa celo osnovno šolo končano .
Punce res niso kar tako.
Sicer pa res velja, da je več neumnih kot slepih fantov.
kekz:
To ni bilo mišljeno kot primer inteligence...
Čeprav neumna tale punca deifinitivno ni.
Si pa s to tvojo tezo o faxu označil 80% slovencev za neumne. Od tega je višji delež moških.
To ni bilo mišljeno kot primer inteligence...
Čeprav neumna tale punca deifinitivno ni.
Si pa s to tvojo tezo o faxu označil 80% slovencev za neumne. Od tega je višji delež moških.
kekz ::
No, saj možgani so res čudna reč.
Poznam eno punco, kateri ni problem zapomniti si telefonskih številk vseh znancev, ki jih je zelo veliko (dela nekaj podobnega PRu).
Hkrati je pa tako netehnični tip, da ne zna uporabljati imenika na mobilcu.
Poznam eno punco, kateri ni problem zapomniti si telefonskih številk vseh znancev, ki jih je zelo veliko (dela nekaj podobnega PRu).
Hkrati je pa tako netehnični tip, da ne zna uporabljati imenika na mobilcu.
jype ::
_marko, saj poročiš ze zaradi lepote, ne zaradi inteligence. Zaradi inteligence se potem kvečjemu ločiš :)
Sicer se strinjam, da so lepše deklice boljša izbira, ampak poleg tega da zaljubljanje deluje vse prej kot na stereotipno lepoto in zunanjost je tudi življenje z njimi zelo odvisno od "vsebine".
Pa grdih moških je na pretek, tako da ima grda sestra pravzaprav veliko izbiro :)
Sicer se strinjam, da so lepše deklice boljša izbira, ampak poleg tega da zaljubljanje deluje vse prej kot na stereotipno lepoto in zunanjost je tudi življenje z njimi zelo odvisno od "vsebine".
Pa grdih moških je na pretek, tako da ima grda sestra pravzaprav veliko izbiro :)
->Poznam eno punco, kateri ni problem zapomniti si telefonskih številk vseh znancev, ki jih je zelo veliko (dela nekaj podobnega PRu).
Ljudje z fotografskim spominom so lahko precej neumni. V bistvo je to precej pogosto. Ampak tukaj gre za spomin, kar je v enem delu možganov, inteligenca pa je po (zadnjih) podatkih opažena na drug način(razmerje možgani/hrbtenjača).
jype: se strinjam.
Ljudje z fotografskim spominom so lahko precej neumni. V bistvo je to precej pogosto. Ampak tukaj gre za spomin, kar je v enem delu možganov, inteligenca pa je po (zadnjih) podatkih opažena na drug način(razmerje možgani/hrbtenjača).
jype: se strinjam.
Gr0unD Zer0 ::
kako je sploh to razmerje mišljeno? Volumen možganov/dolžina hrbtenjače?
zelo merodajno, res
zelo merodajno, res
GroundZero:
To nam je predaval profesor na faxu, linka se mi pa ne da iskat...
Pa poskušaj razumet, da je želel to prikazat na različnih vrstah, tako da to vseeno ni merodajno za uporabo v eni sami vrsti.
Bistvo je le to, da spomin nima neposredne veze z inteligenco. Pa čeprav se na prvi pogled tole tako zdi.
To nam je predaval profesor na faxu, linka se mi pa ne da iskat...
Pa poskušaj razumet, da je želel to prikazat na različnih vrstah, tako da to vseeno ni merodajno za uporabo v eni sami vrsti.
Bistvo je le to, da spomin nima neposredne veze z inteligenco. Pa čeprav se na prvi pogled tole tako zdi.
Matek ::
Ker je tema bila ze v osnovi zgresena oz nikakor zastavljena, ker je 80% postov popolnoma offtopic in ker imam obcutek, da ima aljazh kar prav, zaklepam tole temo. Avtorju priporocam, da poskusa svoji sestri najti partnerja na kateri od slovenskih strani, ki so bolj specializirane v tej smeri, ostale pa prijazno naprosam, da se premaknejo v Nakladalnico. Lep vecer se naprej.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()
@nny ::
Miss tretja ima samo osnovno šolo! Kar ste seveda vsi spregledali... Kaj pa čez 20 let, ko bo polna masti in celulita?
BTW, pa ne mi o tehnični superiornosti M spola. Jaz moram določenim tipom razlagati, kako se arhivira in razpakira datoteke in še marsikaj bi se našlo.
P.S. Pa sem samo blont tajnica.
BTW, pa ne mi o tehnični superiornosti M spola. Jaz moram določenim tipom razlagati, kako se arhivira in razpakira datoteke in še marsikaj bi se našlo.
P.S. Pa sem samo blont tajnica.
Fr33man ::
Sami neki težki fakerji. Dejstvo je da joškice z leti uplahnejo, ritka pa se poves. Tisto kr je najpomembejše je dejstvo, da se lahko z njo pogovarjaš odkrito, veš da ji lahko zaupaš, veš da se lahko zaneseš nanjo in da skupej funkcionirata kot eno.
Kot pravijo stari ljubimci, pejt z njo na enomesečno pot z ladjo, kjer bosta sama pa boš takoj videl ali je zate.
Kot pravijo stari ljubimci, pejt z njo na enomesečno pot z ladjo, kjer bosta sama pa boš takoj videl ali je zate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup motorja, nasveti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 37671 (6875) | bajsibajsi |
⊘ | Zakaj ni punc na inženirskih faksih? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 37358 (33408) | Gandalfar |
» | Kako do Zoisove štipendije?Oddelek: Šola | 1766 (1493) | i33a |
» | Dan odprtih vrat SVOddelek: Loža | 1814 (1363) | iNooby |
⊘ | kako dobit punco ?? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15932 (11516) | Gandalfar |