Forum » Kaj kupiti » katero multifunkcijsko napravo kupiti
katero multifunkcijsko napravo kupiti
malcek ::
Od svojega tiskalnika pričakujem da bo znal:
tiskati in fotokopirati v barvah, pošiljati fax, in služiti kot print server.
Kaj mi je najcenejša in kaj najboljša opcija. Za sedaj imam ugledan HP OfficeJet 7310, le da mi je 350€ malo veliko.
tiskati in fotokopirati v barvah, pošiljati fax, in služiti kot print server.
Kaj mi je najcenejša in kaj najboljša opcija. Za sedaj imam ugledan HP OfficeJet 7310, le da mi je 350€ malo veliko.
AlesC ::
mal dnarja mal muske. Mislim, da omenjena cena ni previsoka, glede na to, da je to multifunkcijska naprava. Ceneje se ti ne splača kupovat, ker moraš vedeti, da so pri pocenskih printerjih, faxih, kopircih kartuše tok drage, da v dveh menjavah krepko preplačas napravo.
malcek ::
Če te prav razumem bom pri tem printerju, ki sem ga zbral pa printal na isto kartušo leta dolgo in tudi veliko cenejša je... malček sem skeptičen. A obstaja kak page z price per page za vse printerje.
Razlika v ceni je posledica printserverja in duplex kopiranja mislim. A obstaja kak printer ki bi bil cenejši pa zadostil mojim zahtevam?
Razlika v ceni je posledica printserverja in duplex kopiranja mislim. A obstaja kak printer ki bi bil cenejši pa zadostil mojim zahtevam?
mersol ::
Jah nasvet nekoga ki se ukvarja z obnovo karutš je tak:
Ker imaš željo po barvnem printanju (kopiranju) je ta tiskalnik med bolj ugodnimi saj uporablja večje kartuše ( skoraj največje) Uporabljaš namreč kartuše 339 in 344.
V kolikor pa nameravaš velikok printati pa ti priporočam da kupiš recimo hp officejet 9110 kateri uporablja ločene kartuše (70ml črna ter 28 vsaka barvna) to bi bil najcenejši print, vendar je tiskalnik razmeroma drag.
Odločitev pa je tvoja.
Lep pozdarv
Miha
Cosmo
Obnovljene in originalne kartuše lahko kupite tukaj ;)
Ker imaš željo po barvnem printanju (kopiranju) je ta tiskalnik med bolj ugodnimi saj uporablja večje kartuše ( skoraj največje) Uporabljaš namreč kartuše 339 in 344.
V kolikor pa nameravaš velikok printati pa ti priporočam da kupiš recimo hp officejet 9110 kateri uporablja ločene kartuše (70ml črna ter 28 vsaka barvna) to bi bil najcenejši print, vendar je tiskalnik razmeroma drag.
Odločitev pa je tvoja.
Lep pozdarv
Miha
Cosmo
Obnovljene in originalne kartuše lahko kupite tukaj ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Kaj kupiti | 161338 (912) | scipascapa |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 38988 (22702) | gazer |
» | kateri printer kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23005 (15279) | Spock83 |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30643 (24341) | Bye |
» | Tiskalnik /večfunkcijska napravaOddelek: Kaj kupiti | 4896 (3928) | mat xxl |