» »

Priklop LCD TV na Siol TV

Priklop LCD TV na Siol TV

Fairplay ::

Zanima me kako je najboljše povezati LCD TV (Philips 26 pf5321) z Siol TV. To so pa možni priključki na TV: 2x SCART, Antenna IEC75, YPbPr, 2x HDMI.
http://www.nakupovanje.net/catalog/p110...

roCkY ::

Najboljšo sliko boš definitivno dobil, če boš nanj priklopil PC (VLC) prek HDMI.
Kter STB sploh imaš?
Ne vem, če je SAGEM STB sedaj že usposobljen pošiljat signal prek HDMI??
Prek amina 103 je zadeva bolj tako tako, da ne rečem uboga. Razlika med PC-HDMI in z AMINA prek SCART je ko noč in dan. Sicer na ne prav popularnem 32" Sonyju. S sliko, ki jo dobim prek PC (HD signal 720P) pa sem zelo zadovoljen.
Je pa 26" precej manjše in je verjetno tudi prek SCART-a slika sprejemljivejša.

macgajver ::

hm nevem no če je glih ogromna razlika jest imam direktno iz aminota tiste 3 kable potegnjene v lcd mi prepozna kot av vhod pa dela super pričakoval sem full slabo sliko pa morm rečt da sm res presenečen sploh ni slabo samo škoda je ker je na večini kanalov 4:3 format in je potem slika stegnjena. ko dan pa noč je razlika ko zalaufam hd film iz računalnika prek hdmi kabla 1080p to pa res lcd potem pokaže vse svoje kvalitete.
tenstan krompir je pa zakon

roCkY ::

Razlika je na mojem TV ogromna.
Sem pozabu omenit glavno prednost VLC. Seveda se da po okusu barve in filtre naštimat, glavno pa je, da sliko horizontalno mal raztegnem vertikalno pa porežem. Se skoraj ne opazi, da ni v originalnem razmerju.

macgajver ::

vlc je itak zakon samo vsi ne morejo priklaplat prek kompa na tv zato je treba ponucat amino in če imaš kvalitetn scart pomoje ni veliko slabša slika. drugač nej pa proba tko k mam jest nrjen iz aminota samo te 3 kable direkt v lcd pomoje tud ni švoh.
tenstan krompir je pa zakon

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvok iz TV na hišni kino

Oddelek: Zvok in slika
254164 (2713) billy
»

T-2 Amino

Oddelek: Omrežja in internet