Forum » Navijanje » Priporočjivi dodatek
Priporočjivi dodatek
PersonaRudis ::
CPU ventilator.
Pri procesorjih se lahko zgodi, da postanejo prevroči. CPU ventilator stalno hladi vaš procesor in ga tako ščiti pred pregretjem, izpadom in napakami. Držalne sponke omogočajo enostavno in hitro montažo. Dobava vključuje: CPU ventilator z držalnimi sponkami za Intel procesorje.
Pri procesorjih se lahko zgodi, da postanejo prevroči. CPU ventilator stalno hladi vaš procesor in ga tako ščiti pred pregretjem, izpadom in napakami. Držalne sponke omogočajo enostavno in hitro montažo. Dobava vključuje: CPU ventilator z držalnimi sponkami za Intel procesorje.
ADF ::
Uf, da bi obstajalo kaj podobnega za mojega Athlona...
Se mi zdi, da postane nad 420°C rahlo nestabilen. Še posebej pa poleti...
Se mi zdi, da postane nad 420°C rahlo nestabilen. Še posebej pa poleti...
AngelOfDeath ::
Prvič čujem ca to zadevo kje se jo da kupit A je draga mislim da se moj celeron začne čudno obnašat če pride nad 200 stopinj :)))
PersonaRudis ::
Da, to je opis s Conradove strani. Je pač neka ful nova zadeva, pa se da dobiti le pri njih.
Jaz sem nameraval počakati na GF4, a zdaj bom raje kupil to čudo od komponente.
Aja, skoraj bi pozabil:
Kat. štev. 998885-01
Cena: 4.990,00 SIT kosov
Jaz sem nameraval počakati na GF4, a zdaj bom raje kupil to čudo od komponente.
Aja, skoraj bi pozabil:
Kat. štev. 998885-01
Cena: 4.990,00 SIT kosov
AngelOfDeath ::
A mogoče veš če se dobijo železni. Saj veš teža je znak zanesljivosti je izjavil neki ˝boris˝ :))
sirotka ::
Hehe, sej kdo pa sploh kupuje pri conradu, jst sm ene 2 X vidu kako pametno in POCENI stvar!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sirotka ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne odzivaOddelek: Pomoč in nasveti | 8902 (8349) | Pšenični |
» | Zalman cooler in temperatureOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1312 (1060) | b4ssk1ller |
» | vodno hlajenje ali boljši pretok zrakaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1420 (1235) | mitjaje |
» | Eddy-ev novi vodni blokOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2011 (1567) | WinsuckeR |
» | Xaser IIIOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1470 (991) | dwinxp |