Forum » Zvok in slika » pioneer DV 380
pioneer DV 380
DriLL ::
dobil sem ta dvd predvajalnik, pa mi filmov ( niti originalnih dvd jev na AV ni odprlo barvane.. pol sem kupil scart.. in zdaj ko dam originalni dvd.. je vedno barvan..
medtem ko pa sam dam filme na dvd.. recimoi da jih dam gor ene 5.. ponavadi delajo največ 2.. al pa noben. zakaj to? mogoče morem v kakem programu kako spremenit vse filme v kak format.. poseben..
ugavnem.. piše da podpira divx -e .. in nevem zakaj mi ne predvaja vse barvano..
kaj ve kdo?*
medtem ko pa sam dam filme na dvd.. recimoi da jih dam gor ene 5.. ponavadi delajo največ 2.. al pa noben. zakaj to? mogoče morem v kakem programu kako spremenit vse filme v kak format.. poseben..
ugavnem.. piše da podpira divx -e .. in nevem zakaj mi ne predvaja vse barvano..
kaj ve kdo?*
- zaklenil: podtalje ()
podtalje ::
Pioneer predvajalniki že imajo svojo temo. Povezavo najdeš v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika. Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD NTSC format convert v PALOddelek: Zvok in slika | 1703 (1442) | hojnikb |
» | Kateri DVD/(DiVX) predvajalnik do max. 25000 SIT?Oddelek: Zvok in slika | 4005 (3707) | Han |
» | Kako posnet DVD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3252 (3039) | laguna |
» | [DVD9 peka] triki & nasvetiOddelek: Zvok in slika | 3238 (2727) | largie |
» | Ali yamada 6600 res ne bere...Oddelek: Kaj kupiti | 1877 (1649) | joze |