Forum » Problemi človeštva » Iran - odštevanje
Iran - odštevanje
Temo vidijo: vsi
billy ::
A to je le "kaj"? celotno vodstveno strukturo jim skeglajo...še v jame se ne morejo zavlečt.
kamiKaZaA ::
KBraneK007 je izjavil:
Zgoraj si grdo lagal, da nisi več mesecev sodeloval v tej temi. Lažeš, kradeš bolhe imaš! Zato pa so ti tako všeč razne ajatole in putini, ker vidiš delček sebe v njih.
Seveda nisem. Moj zadnji komentar v tej temi je bil junija 2025, dokler se nisem pred dnevi spet pojavil s vprašanjem kje je Bibi?
Izvoli dokaz:
V Tel Avivu so se oglasile sirene
"Več deset iranskih balističnih raket je na poti proti Izraelu. Prebivalcem Izraela je bilo naročeno, naj do nadaljnjega ostanejo v zakloniščih," je povedal izraelski vojaški uradnik. V Tel Avivu in Jeruzalemu so se že oglasile sirene, ki svarijo pred napadi.
Sedaj pa ti dokaži, da sem v to temo zapisal 1 komentar od 13. junija 2026 do 13. marca 2026. Dokaži, da sem! In nisem!!!
fikus_ ::
Iranski režim se bori za preživetje države. sedaj z napadom IL režima in Zda je dobil doma več podpore. Trump pravi, da so jim že praktično vse razbili, kaj bodo torej Arabci še lahko razbili?! Trump rabi pomoč (ker so Evropejci in Kitajci odpovedali, ne bodo pomagali mešati Trumpove greznice) in bi Arabci prišli prav, ampak se zavedajo, da so potem oni na vrsti za uničevanje infrastrukture. Zda s Trumpom na čelu se pa še vedno lahko umakne in požrejo ponos ter nekaj milijard zapravljenega orožja, Arabcem pa ostane materialna škoda doma.
Tako da kow, bo potrebno malo širše gledat.
Tako da kow, bo potrebno malo širše gledat.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fikus_ ()
Magic1 ::
Tečni ste s Bibijem. V vojni so in takrat se vodstno ne razkazuje na veliko naokoli, ker so primarna tarča.
Magic
KBraneK007 ::
"Več deset iranskih balističnih raket je na poti proti Izraelu. Prebivalcem Izraela je bilo naročeno, naj do nadaljnjega ostanejo v zakloniščih," je povedal izraelski vojaški uradnik. V Tel Avivu in Jeruzalemu so se že oglasile sirene, ki svarijo pred napadi.
Za tebe je to dokaz, da bibija ni več med nami in da ima šest prstov!?
KBraneK007 je izjavil:
kamikaza
Za tebe je to dokaz, da bibija ni več med nami in da ima šest prstov!?Hahahaha
Bučko, to je citiran komentar iz medijev (junij 2025). Zakaj preusmerjaš pozornost? Kje so tvoji dokazi, da sem v tej temi zapisal komentar med 14. junijem 2025 in 13. marcem 2026. Namreč zapisal si: "Zgoraj si grdo lagal, da nisi več mesecev sodeloval v tej temi. Lažeš, kradeš bolhe imaš! Zato pa so ti tako všeč razne ajatole in putini, ker vidiš delček sebe v njih."
In res sem zapisal, da preden sem začel spraševati "Kje je Bibi?" me v tej temi ni bilo par mesecev. Sedaj vidim, da več kot pol leta. Torej se nisem nič zlagal z zapisom. Namreč nekdo me je za nekaj obtožil, kar se je pisalo v tej temi več tednov nazaj, pa sem mu zapoisal, da tega jaz nisem mogel zapisati, ker me več mesecev ni bilo v tej temi.
Še vedno čakam na video (današnji/včerajšnji), kateri dokazuje, da je Bibi živ in zdrav. Lahko s kakšnim veleposlanikom. Samo da niso neki NPC-ji v kavarni ali pekarni.
A ni tako, da dokazuje plasira tisti, ki nekaj trdi? Torej dokaz, da bibija ni več med živimi?
A ni tako, da dokazuje plasira tisti, ki nekaj trdi? Torej dokaz, da bibija ni več med živimi?
Ne, ker potem bi lahko nekoga skrivali 5 let in bi šele potem medijsko objavili, da je umrl. Zato šteje, da si živ, če si v medijih (če si pred tem bil dnevno/tedensko v medijih) in ko izgineš te potencialno več ni. Isto lahko napišemo za onega Iranca, kateri bi naj prevzel vodenje države. Vprašanje, če je živ? Ampak mene bolj zanima, kje je Bibi in novica, da ga več ni bi me tako razveselila, da bi si odprl šampanjec in nazdravil, da je na svetu en Nazi manj. In zato sprašujem kje je Bibi, ker se mi že par dni hladi šampanjec v hladilniku.
So ti že napisali, da obstajajo določeni protokoli v izrednih razmerah.
Btw, saj imaš več računov na slo tech. Dokaži, da jih nimaš!
DarwiN ::
Trump+Putin+Netanyahu dead? Tole bi bil najbolj epski hattrick v zgodovini in res vreden šampanjca..
Ampak verjetno se Bibi res skriva oz. se ne izpostavlja v teh kritičnih trenutkih. Islam ima tudi eye-for-an-eye zakon v svoji sveti knjigi..
Qisas or Qisas (Arabic: ????, romanized: Qisas, lit. 'accountability, following up after, pursuing or prosecuting') is an Islamic term interpreted to mean "retaliation in kind",[1][2] "eye for an eye", or retributive justice.
Ampak verjetno se Bibi res skriva oz. se ne izpostavlja v teh kritičnih trenutkih. Islam ima tudi eye-for-an-eye zakon v svoji sveti knjigi..
Qisas or Qisas (Arabic: ????, romanized: Qisas, lit. 'accountability, following up after, pursuing or prosecuting') is an Islamic term interpreted to mean "retaliation in kind",[1][2] "eye for an eye", or retributive justice.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
MadMen ::
Evo ga, Bibi se je vrnil iz tujine, kjer je bil na zdravljenju. Najnovejša slika njega.
/s
Zdaj pa resno. Kje je Bibi? AI videji s sendvičem v roki ali slika s svinčnikom v pisarni se ne štejejo. Šteje, da se sreča z nekim vidnim politikom točno danes/včeraj in se usedeta za mizo (video) in ne video z nekimi NPC-ji s kavo v roki. To danes lahko skup spaca vsak 5-letni otrok.
Kje je Bibi?
Še en iz boomer generacije, ki ne pozna limitacij trenutni LLM modelov pri generiranju videa in dejanskimi posnetki.
Kje je Bibi? Ni govora o meni in mojih sposobnostih, ampak o Bibiju, kateri je kar naenkrat izginil iz javnosti, pred tem, pa smo ga dnevno, tedensko gledali. Kje je sedaj? Zakaj se več ne kaže videjev o njem?
Včeraj je bilo kar nekaj posnetkov o njem, kako da jih nisi zasledil?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MadMen ()
KBraneK007 je izjavil:
So ti že napisali, da obstajajo določeni protokoli v izrednih razmerah.
Nimam. Kot dokaz je ta drugi račun, kateri ima isto uporabniško ime kot prvotni (okoli 15 let star). In sem tudi zapisal razlog zakaj sem si novi račun odprl (@bluefish - ni znal v Pritožbah pojasniti z argumenti in dejstvi to kar mi je storil in sledilo je novo odprtje računa z istim nickom). In nisem noben trol z 10+ računi, ker sem dovolj intelektualno močen in samozavesten, da imam samo en račun iz katerega pišem v čisto vse teme. Troli pa pač tega ne premorejo in imajo več računov.
Trump+Putin+Netanyahu dead? Tole bi bil najbolj epski hattrick v zgodovini in res vreden šampanjca..
Redkokdaj se strinjam s teboj, ampak tokrat se. To so trenutno 3 največji živeči zločinci (Nazi-sti) na Zemlji in zaradi teh treh trpi po Svetu na milijarde ljudi (iz ekonomskega vidika in iz vidika varnosti za svoje življenje). Prej kot bodo zapustili Zemljo, prej nam bo šlo boljše. Na srečo so že vsi preko povprečne življenske dobe in upam, da jim Matilda čimprej potrka na vrata, če jim že bomba ne more pasti na glavo.
Strel455 ::
Poldi112 ::
Tako tako tole si izredno dobro opisal se popolnoma strinjam. Trump se bo moral sprijazniti z recesijo da to vojno dobi. Bolje recesija kot pa mrtvi ameriški vojaki. Iran brez izvoza nafte je ništa.
Z recesijo se bo moral sprijazniti tako ali tako, me pa zanima, kako si predstavljaš, da bo dobil vojno?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
bm1973 ::
Spremembo režima lahko doseže samo ljudstvo irana, nobeni boots on the ground.
Ali ljudstvo ZDA... V ZDA
Redkokdaj se strinjam s teboj, ampak tokrat se. To so trenutno 3 največji živeči zločinci (Nazi-sti) na Zemlji in zaradi teh treh trpi po Svetu na milijarde ljudi (iz ekonomskega vidika in iz vidika varnosti za svoje življenje). Prej kot bodo zapustili Zemljo, prej nam bo šlo boljše. Na srečo so že vsi preko povprečne življenske dobe in upam, da jim Matilda čimprej potrka na vrata, če jim že bomba ne more pasti na glavo.
Kaki naivci...
Oni so samo frontmeni, zadaj cele skupine ljudi z isto miselnostjo...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bm1973 ()
Ker je nesposoben drekač.
Še tebi. Prilepi ta video v to temo in mi zapri usta. Do takrat pa si ti sam navaden drekač.
Kdaj bo začel še pisariti z alt računi kakor v sodednji temi?
Drugače pa
Ker je nesposoben drekač.
Še tebi. Prilepi ta video v to temo in mi zapri usta. Do takrat pa si ti sam navaden drekač.
Kdaj bo začel še pisariti z alt računi kakor v sodednji temi?
Drugače pa
Odličen AI video.
Tako da jaz še vedno imam upanje, da je na smrtni postelji v bolnici (in hkrati upam, da se ne izvleče ven) ali pa da ga več ni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kamiKaZaA ()
Tako da jaz še vedno imam upanje, da je na smrtni postelji v bolnici (in hkrati upam, da se ne izvleče ven) ali pa da ga več ni.
Kdaj bo začel še iz ostalih alt računov pisat in potem v jezi pomešal le te račune kot v sosednji temi?![]()
Ko zmanjka argumentov pa se začnejo podtikati laži. Klasično! Sem zapisal, da imam en račun in tudi argumentiral zakaj samo en račun in tudi z argumenti zapisal kdo ima več računov na Slo-tech.
Kdaj bo začel še iz ostalih alt računov pisat in potem v jezi pomešal le te račune kot v sosednji temi?![]()
Ko zmanjka argumentov pa se začnejo podtikati laži. Klasično! Sem zapisal, da imam en račun in tudi argumentiral zakaj samo en račun in tudi z argumenti zapisal kdo ima več računov na Slo-tech.
A si argumentiral zakaj naj bi bil video AI?
Slabo skrivaš preostale alte...
Zgoraj je nekdo zapisal "nesposobni drekač"....
Torej nekaj vas piše, da je Bibi bil na sestanku z Zda ambasadorjem. Kje je kakšen posnetek?! Ste res tako nesposobni (da uporabim vaše besede) drekači?
Torej nekaj vas piše, da je Bibi bil na sestanku z Zda ambasadorjem. Kje je kakšen posnetek?! Ste res tako nesposobni (da uporabim vaše besede) drekači?
oh, ti revca nesposobna...
https://www.youtube.com/shorts/-aJ8ZXKE...
In zakaj bi Izraelci recimo skrivali če bi bilo kaj z Netanjahujem?? Kje je logika??
Od Irancev bi pričakoval, da bi "potrdili" da so Bibija ubili. Ampak od njih ni nič.
Ali je Bibi živ je potrebno vzeti kot IQ test. Tisti, ki padajo na te bedarije = IQ nižji od 80. Tam ste, loleki.
Ali je Bibi živ je potrebno vzeti kot IQ test. Tisti, ki padajo na te bedarije = IQ nižji od 80. Tam ste, loleki.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Strel455 ()
Zgoraj je nekdo zapisal "nesposobni drekač"....
Še enkrat preberi temo pa bo šlo...
Seveda branje pisanja drekačev....
A si argumentiral zakaj naj bi bil video AI?![]()
Spet klasičen video dveh oseb in zraven 1 ali 2 NPC-ja. Torej ta druga oseba potrdi, da je živ in je to potem za njih rešeno. Pa ni. Ko bo video obkrožen z novinarji, vsaj 5+ (kot je to bilo pred dnevi, tedni na raznih novinarskih konferencah), ko bo sedel za mizo se rokoval z nekom in imel govor, takrat vemo, da to ne bo AI, ker bo več oseb lahko potrdilo, da je bilo z njim v istem prostoru. Sedaj pa je to samo ena "uradna oseba" in par NPC-jev, kateri to potrdijo (premalo). Vsi alarmi so se vklopili, da je to AI video kot tisti v kavarni s kavo v roki.
Še vedno imam upanje, da Bibija več ni med nami ali pa da se bori za življenje v bolnici.
oh, ti revca nesposobna...
https://www.youtube.com/shorts/-aJ8ZXKE...
In zakaj bi Izraelci recimo skrivali če bi bilo kaj z Netanjahujem?? Kje je logika??
Beri odgovor zgoraj na ta tvoj video.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kamiKaZaA ()
Spet klasičen video dveh oseb in zraven 1 ali 2 NPC-ja. Torej ta druga oseba potrdi, da je živ in je to potem za njih rešeno. Pa ni. Ko bo video obkrožen z novinarji, vsaj 5+ (kot je to bilo pred dnevi, tedni na raznih novinarskih konferencah), ko bo sedel za mizo se rokoval z nekom in imel govor, takrat vemo, da to ne bo AI, ker bo več oseb lahko potrdilo, da je bilo z njim v istem prostoru. Sedaj pa je to samo ena "uradna oseba" in par NPC-jev, kateri to potrdijo (premalo). Vsi alarmi so se vklopili, da je to AI video kot tisti v kavarni s kavo v roki.
Torej še enkrat, če si slučajno slaboviden, če praviš da je AI video predvidevam da zaznaš anomalije, kaj naj bi bilo v tistem posnetku AI generirano?
To, da tebi po osebnem kriterju ne zadošča za dokozavanje česarkoli je pač tvoje osebno mnenje, ki pri trollih vemo kakšno je.
Torej še enkrat, če si slučajno slaboviden, če praviš da je AI video predvidevam da zaznaš anomalije, kaj naj bi bilo v tistem posnetku AI generirano?
To, da tebi po osebnem kriterju ne zadošča za dokozavanje česarkoli je pač tvoje osebno mnenje, ki pri trollih vemo kakšno je.
Najdi mi eno anomalijo v tem videu, kateri je potrjeno narejen z AI in potem se bova lahko dalje pogovarjala.
AI - Tom Cruise fights Brad Pitt
Kdo trdi, da so ga ubili? Jaz sprašujem kje je? Pri teh njegovih letih lahko umreš naravne smrti ali od srčnega zastoja ali ...?
Zakaj pa to sprašuješ nas, če te tako skrbi za njega. Naslovi vprašanja na izraelsko veleposlaništvo, ane.
Dajmo malo pameti pokazat, da se ti ne bomo vsi smejali.
Kdo trdi, da so ga ubili? Jaz sprašujem kje je? Pri teh njegovih letih lahko umreš naravne smrti ali od srčnega zastoja ali ...?
Zakaj pa to sprašuješ nas, če te tako skrbi za njega. Naslovi vprašanja na izraelsko veleposlaništvo, ane.
Dajmo malo pameti pokazat, da se ti ne bomo vsi smejali.
Če se celi svet že sprašuje, kje je Bibi, zakaj potem ne skličejo neke konference 2000+ km stran od Irana in pokličejo 10+ novinarje na to konferenco in pokažejo, da je Bibi živ? Do takrat pa smo lahko vsi skeptični, ker je iz javnosti izginil kot zadnja kur*a iz plesa. Razumeš ti to? Več kot očitno ne.
Goran10 ::
Tako tako tole si izredno dobro opisal se popolnoma strinjam. Trump se bo moral sprijazniti z recesijo da to vojno dobi. Bolje recesija kot pa mrtvi ameriški vojaki. Iran brez izvoza nafte je ništa.
Z recesijo se bo moral sprijazniti tako ali tako, me pa zanima, kako si predstavljaš, da bo dobil vojno?
Če v obzir vzamemo da se gre prvotno za izraelske varnostne interese je nekaj ciljev že doseženih. Jedrskega orožja verjetno ne bodo razvili. Eliminacije vodstvenih kadrov delujejo kot dettetent glede potencialnih napadov na Izrael. Naslednji cilj ki bi bil z dokončnim zaprtjem Hormuza dosežen je pa da Iran razpade v failed state-nek dober približek menjavi režima ki bi bil pripravljem sodelovati z Izraelom in Zda in delovanje države spremeniti v nek zalivski poslovni model. Će tega ne bo naj bo vsaj fsiled state.
bm1973 ::
Seveda se, a ne more posneti kakega videa iz kakega bunkerja, ki bi celo izgledal realističen, ne AI?!?!?!
Iranci še vedno lahko razvijejo jedrsko orožje.
Nihče ne ve, kje je 60% obogateni uran.
Nihče ne ve, kje so centrifuge za obogatitev.
Tehnologija za jedsrsko bombo je znana in preizkušena. Ni nek bav bav...
Iran ima tehnologijo izdelati bojno glavo za balistično raketo.
Mrtvi so mogoče voditelji in nekaj top znanstvenikov, zraven je še cel kup ljudi, ki imajo znanje.
Ampak Trump je tako ali tako rekel, da je iranski jedrski program mrtev.
Sam bi prej stavil na to, da Irnci že imajo jedrsko bombo. Oz., bolj natančno, jedrsko bojno glavo za balistično raketo.
Samo je ne bodo izstrelili prvi. To bi bila norost. Izraelci bi jo lahko... So dovolj nori...
Iranci še vedno lahko razvijejo jedrsko orožje.
Nihče ne ve, kje je 60% obogateni uran.
Nihče ne ve, kje so centrifuge za obogatitev.
Tehnologija za jedsrsko bombo je znana in preizkušena. Ni nek bav bav...
Iran ima tehnologijo izdelati bojno glavo za balistično raketo.
Mrtvi so mogoče voditelji in nekaj top znanstvenikov, zraven je še cel kup ljudi, ki imajo znanje.
Ampak Trump je tako ali tako rekel, da je iranski jedrski program mrtev.
Sam bi prej stavil na to, da Irnci že imajo jedrsko bombo. Oz., bolj natančno, jedrsko bojno glavo za balistično raketo.
Samo je ne bodo izstrelili prvi. To bi bila norost. Izraelci bi jo lahko... So dovolj nori...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bm1973 ()
Najdi mi eno anomalijo v tem videu, kateri je potrjeno narejen z AI in potem se bova lahko dalje pogovarjala.
Troll is gonna trolling :) Mogoče več sreče pod kakšnim drugim računom.
kunigunda ::
Sicer je pa US povedala, da izraelu ze tenko piska ter da jim bo kmalu zmanjkalo interceptorjev.
Zakaj je potrebno tako bebavo lagat? Kaj je namen tega?
US seveda NI POVEDALA, da Izraelu zmanjkuje interceptorjev.
Zakaj konstantno lažete??
Jaz povem, kar povejo na tv. najvec prestrezanja je z iron domom, kar seveda nima veze s tvojimi arrow iztrelki.
uporabljajo tamir, izdeluje jih ameriski raytheon, nakar izdelek opremi se dodatno izraelski rafael.
TheTrick ::
"Na Letalonosilki USS Gerald R. Ford, ki se trenutno nahaja v Rdečem morju, je pred dnevi izbruhnil požar. Gasili so ga 30 ur, skoraj 200 mornarjev je imelo težave z dihanjem. Uničenih je okrog 100 postelj. Letalonosilka je sicer že od lanskega poletja na neprekinjenih misijah, morala posadke pa naj bi bila po poročanju medijev izredno slaba."
https://www.24ur.com/novice/tujina/uss-...
A to so te mladci Chalky, o kateri si pisal pred nekaj dnevi?
https://www.24ur.com/novice/tujina/uss-...
A to so te mladci Chalky, o kateri si pisal pred nekaj dnevi?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: TheTrick ()
TheTrick ::
Pa da je morala tok slaba da so sami sabotiral ladjo? To tut ni nenavadno? Al so to samo lažnjivi mediji pač da se očrni Trumpa?
Ja, tako kot se je stari ajatola namenoma nastavil raketam, da so ga zradirali, da je postal mučenik, in poleg še 20 ostalih.
Troll is gonna trolling :) Mogoče več sreče pod kakšnim drugim računom.
Res težki argumenti s katerimi si ovrgel vso moje pisanje z argumenti.
Poldi112 ::
Če v obzir vzamemo da se gre prvotno za izraelske varnostne interese je nekaj ciljev že doseženih. Jedrskega orožja verjetno ne bodo razvili.
Verjetno res ne. Je pa verejtnost, da ga bodo, sedaj precej višja, kot je bila, ker so izvedli na atentat na vodjo, ki je eksplicitno prepovedal razvoj, ter ker jih z neizzvano agresijo dobesedno motiviramo, da ga razvijejo.
Eliminacije vodstvenih kadrov delujejo kot dettetent glede potencialnih napadov na Izrael.
Ravno nasprotno - s pobijanjem onih, ki so proti agresiji, narediš prostor za bolj agresivne voditelje.
Naslednji cilj ki bi bil z dokončnim zaprtjem Hormuza dosežen je pa da Iran razpade v failed state
To so pa zgolj pobožne želje. Trenutno imaš koliko, 30 neodvisnih provinc, ki vsaka po svoje vodijo odpor. Edini način, da to ustaviš je, da s centralno oblastjo skleneš mir.
nek dober približek menjavi režima ki bi bil pripravljem sodelovati z Izraelom in Zda
Sodelovati? Misliš hlapčevati? Ter kdo pri zdravi pameti bi zaupal tem lažnivim zahodnjakom, ki so jih že 2x zapored nategnili sredi pogajanj. Edina rešitev za Iran je zmaga, zahod bo pa moral pojesti, kar je skuhal.
Where all think alike, no one thinks very much.