Forum » Pomoč in nasveti » trdi diski kot stare jajce..
trdi diski kot stare jajce..
Good Guy ::
Mam en velik problem..
diski ki jih mam v kompu so do včeraj delovali čudovito.. ampak kar naenkrat mi je začelo vse delovati počasi, diski ropotajo kot sam hudič(ne gre za fizično okvaro), iščejo po podatkih kot zmešani(laser je skoz aktiven na 100%)
ko hočem zagnati npr kakšen program traja 5 mni da se sploh kaj zgodi, tk oda rabim en nasvet kako to odpravt
virus al pa kj druzga ni težava je nekje drugje
PS:ne mi pametvat z formati..
diski ki jih mam v kompu so do včeraj delovali čudovito.. ampak kar naenkrat mi je začelo vse delovati počasi, diski ropotajo kot sam hudič(ne gre za fizično okvaro), iščejo po podatkih kot zmešani(laser je skoz aktiven na 100%)
ko hočem zagnati npr kakšen program traja 5 mni da se sploh kaj zgodi, tk oda rabim en nasvet kako to odpravt
virus al pa kj druzga ni težava je nekje drugje
PS:ne mi pametvat z formati..
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
diski delajo bp sam to jih jebe, kot bi jih zabil..
@jeje ce nimaš nč pametnga za napisat ne pisat..
@jeje ce nimaš nč pametnga za napisat ne pisat..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Good Guy ()
primzx ::
pa sej veš zakai se gre rovtar. En proces ti zih deluje v ozadju. Najd ga, ne bom ti pametoval kako ga najdeš. Če pa ni to, mi pa povej kdai si nazadne formatiral?če je blo to včerej potem se ti bo vsekup zrušl(če se ti ni že). Če že dolgo nis formatirov, potem pa sej ves orodja za to.
Vidim da niste za nobeno pomoč
LOCK this pls
LOCK this pls
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Good Guy ()
Jackal ::
Maš pa neke hude diske z laserji
BTW. Poskusi izklopit windows update in ponovno zaženi računalnik. Mogoče bo potem kaj bolje.
BTW. Poskusi izklopit windows update in ponovno zaženi računalnik. Mogoče bo potem kaj bolje.
Walking the way is something completely different than imagining the way.
zk_eu ::
Prvo kot prvo si ti napiso da maš problem. Človek ti hoče pomagat ti pa ga k****š. Nevm zaka pol sploh pišeš sem gor, če nismo za nobeno pomoč. Pa ti svetujem da si mal poglejaš tvoj trdi disk z laserji
ripmork ::
res je, loh bi biu hvaležen da ti hoče tle kdo pomagat z nasvetom
(četudi ne zadane, nismo vsi vsevedni jebiga), ko boš pa xx eurov zagonil serviserju,
ki ti ne bo znal pomagat se boš pa loh pizdil.
IMO je res kak proces (preveri za dumprep.exe), kak defrag tudi ne bi bil slaba izbira, čeprau odstranil sindroma "starih jajc" ne bo...pripomore pa k zmanjšanju rožljanja.
(četudi ne zadane, nismo vsi vsevedni jebiga), ko boš pa xx eurov zagonil serviserju,
ki ti ne bo znal pomagat se boš pa loh pizdil.
IMO je res kak proces (preveri za dumprep.exe), kak defrag tudi ne bi bil slaba izbira, čeprau odstranil sindroma "starih jajc" ne bo...pripomore pa k zmanjšanju rožljanja.
OZZY ::
res je lahko ka proces, ki ti melje in melje....Si bil zadnje cajte kej na netu? -- Sem mel že podoben problem...
Go with the flow.
vi uzamete kot da sm popoln noob v tej stvari in mi pol s takimi vn butate da glava peče..
BTW: sm že rešu in spet deluje normalno
PS:ni biu dump..exe al pa kakršnakoli vaša pogruntavščina...
BTW: sm že rešu in spet deluje normalno
PS:ni biu dump..exe al pa kakršnakoli vaša pogruntavščina...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | načrt za pištoloOddelek: Loža | 4558 (3269) | Isotropic |
» | Čisto nov računalnik, starejši ekran...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1193 (886) | Opkow |
⊘ | kupiti laser preko meje slovenije?Oddelek: Loža | 4585 (3790) | bluefish |
» | Napajanje servo motorja(modelarski)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1163 (1000) | Gladi |
» | Kako do hitrejšega mlinčka?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1203 (786) | ekseR |