» »

MSI MEGABOOK L730 - zagon in ugašanje windowsov home edition-PROBLEM

MSI MEGABOOK L730 - zagon in ugašanje windowsov home edition-PROBLEM

RobertoSlo ::

Zivjo

pred kratkim (beri predvčerajšnjim) sem kupil MSI prenosnik model MEGABOOK L730.... Win XP home edition so bili že naloženi in računalnik je deloval super.
Kasneje se je z windows update potegnilo dol kar nekaj popravkov in sam sem naložil še nekaj programov (office, adobe reader, winamp). Na vsake tolko časa je miška že prej "zatrokirala" - se ustavila za sekundo in nadaljevala - še najbolj opazno je bilo pri predvajanju filmov ali glasbe, kjer je enostavno zaštekala slika oz. zvok ampak kasneje nadaljevala (kodeki 100% niso problem).
No kasneje sem hotel ugasniti računalnik , a je zamrznil in moral sem tiščati ON/OFF gumb za izklop. Od tega trenutka se winsi nočejo več zagnat - pride do okna kjer kaže da se windowsi nalagajo a ne zgodi se nič (tist scrollbar se vrti v nedogled). V safa mode sicer pridem, pa tudi z restore point sem dal na prešnje stanje pa nič ne pomaga; prav tako deinštalacija raznih programov, driverjev itd.. Tudi pri samem izklopu se zaustavi in se nikoli samostojno ne ugasne.
Poskušal sem tudi z novim nalaganje Windowsov, pa inštalacija kar traja in traja (skoz je na 35 min remaining) - poiskusil sem z večimi CD-ji , tko da možnost okvarjenega cd-ja odpade.
Bi kdo vedel kaj je vzrok težave in kako jo odpraviti?

je vzrok lahko hardverski?

Hvala in lp


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

100% uporaba diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
242893 (1916) denisek123
»

Počasen login

Oddelek: Pomoč in nasveti
121677 (1366) Grizzly
»

Težave s trdimi diski

Oddelek: Pomoč in nasveti
51558 (1358) croco
»

pocasen izklop XP

Oddelek: Operacijski sistemi
121082 (928) alkoo
»

Po upgradeu BIOSa se mi disk ugasne pred vent.

Oddelek: Pomoč in nasveti
8780 (705) morphling1

Več podobnih tem