Forum » Kaj kupiti » kateri 24" monitor kupiti
kateri 24" monitor kupiti
Temo vidijo: vsi

kixs ::
Ce malo dodas, potem raje kupis 26" LG W2600HP za 738€. Je pa odvisno kaj si zelis od monitorja.
Ce pa nisi tako zahteven, pa je dovolj ze "precej dobro ocenjen" 24" Benq B2400W za 259€, ki je za ta denar prav gotovo best buy.
lp
Edit:
zajebal ceno
Ce pa nisi tako zahteven, pa je dovolj ze "precej dobro ocenjen" 24" Benq B2400W za 259€, ki je za ta denar prav gotovo best buy.
lp
Edit:
zajebal ceno

Zgodovina sprememb…
- spremenil: kixs ()

MrStein ::
Pri sosedih je 540 EUR.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

PacificBlue ::
Verjetno misliš Benq G2400W HDMI..:)
I’m out.
:3

Dej kixs97 povej mi, ker si tak stručko...ker zdaj sem v resni dilemi:)
Ful sem drugače zainterisiran za Samsung 2493HM, ki ga prodajajo v HermesNovi za 310 evrov.. tale Benq G2400W Hdmi pa po ocenah tudi kr blesti predvsem price/performance. Zdaj pa me zanima ali je vredno dati tistih 50 evrov več za Samsunga ali raje vzamem Benq?
P.S
50 evrov je le 50 evrov, če veš kaj mislim..
Ful sem drugače zainterisiran za Samsung 2493HM, ki ga prodajajo v HermesNovi za 310 evrov.. tale Benq G2400W Hdmi pa po ocenah tudi kr blesti predvsem price/performance. Zdaj pa me zanima ali je vredno dati tistih 50 evrov več za Samsunga ali raje vzamem Benq?
P.S
50 evrov je le 50 evrov, če veš kaj mislim..

I’m out.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()

zile ::
e-misija ima na internetu samo HP 24' LP2465 (YEF224A4) za okoli 700€ ? A nimajo ažurirane strani, doh?
Kje ste zvedli, da imajo v prodaji že HP 24' LP2475W?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zile ()

PacificBlue:
zadeva je ali pa ni preprosta.
Ce mas denar, potem kupis nek LCD s S/H-IPS matrico in prakticno nimas tezav. Po drugi strani pa je vprasanje, ce je pri normalem delu res tako velika razlika, da bi opravicila razliko v ceni. Glede na moje izkusnje, NE.
Kar se tice Samsung 2493 VS Benq G2400W, je "edina" pomanjklivost slednjega, da nima premicnega stojala (po visini, levo/desno - rotacija (pivot) me ne zanima). Velika prednost (spet kakor za koga) pa podpora 1:1 - prikazu nepovecane ali popacene slike glede na vhodno locljivost.
Kar se ostalih zadev tice, sta tu-tu nekje. Oba ima "slabo" TN matrico. Input lag je po podatkih na forumih nizji pri Benq. Je pa design Samsunga dosti lepsi.
Glede na te podatke in celo 50€ nizjo ceno Benq-ja, je dejansko odgovor na dlani - Benq G2400W.
Pri meni je tako. Rad bi preskocil 24" in vzel neki 26" ?-IPS. Vendar pri nas so cene le-teh zelo previsoke. Spet pa ne bi rad kupoval iz tujine po posti. Morda se odlocim zapeljat malo v Celovec. Po drugi strani, pa me ta Benq res mika - dobra cena in priporocila.
hmmm
zadeva je ali pa ni preprosta.

Ce mas denar, potem kupis nek LCD s S/H-IPS matrico in prakticno nimas tezav. Po drugi strani pa je vprasanje, ce je pri normalem delu res tako velika razlika, da bi opravicila razliko v ceni. Glede na moje izkusnje, NE.
Kar se tice Samsung 2493 VS Benq G2400W, je "edina" pomanjklivost slednjega, da nima premicnega stojala (po visini, levo/desno - rotacija (pivot) me ne zanima). Velika prednost (spet kakor za koga) pa podpora 1:1 - prikazu nepovecane ali popacene slike glede na vhodno locljivost.
Kar se ostalih zadev tice, sta tu-tu nekje. Oba ima "slabo" TN matrico. Input lag je po podatkih na forumih nizji pri Benq. Je pa design Samsunga dosti lepsi.
Glede na te podatke in celo 50€ nizjo ceno Benq-ja, je dejansko odgovor na dlani - Benq G2400W.
Pri meni je tako. Rad bi preskocil 24" in vzel neki 26" ?-IPS. Vendar pri nas so cene le-teh zelo previsoke. Spet pa ne bi rad kupoval iz tujine po posti. Morda se odlocim zapeljat malo v Celovec. Po drugi strani, pa me ta Benq res mika - dobra cena in priporocila.
hmmm

@kixs97
Hvala za tako obširno razlago.:)
Mislim, da si mi zelo olajšal odločitev.
Res, tudi jaz bi velik raje imel 24" monitor z S/H-IPS matriko, ampak cene le teh pr nas so dobesedno ubijalske.
Hvala za tako obširno razlago.:)
Mislim, da si mi zelo olajšal odločitev.
Res, tudi jaz bi velik raje imel 24" monitor z S/H-IPS matriko, ampak cene le teh pr nas so dobesedno ubijalske.
I’m out.

rkotni2 ::
e-misija ima na internetu samo HP 24' LP2465 (YEF224A4) za okoli 700€ ? A nimajo ažurirane strani, doh?
Ne samo izvedel - tudi kupil. V ponedeljek sem ga narocil,v torek dobil. Res je, nimamjo azuriranih strani.
ce koga zanima, naj poklice na 830 35 30 in vprasa za Milana (njegov mail: milan@e-misija.si ). Bo v redu?

DixieFlatline ::
Ima kdo izkušnje s HP w2408h?
Na prad.de so ga zelo pohvalili.
http://www.shopping.hp.com/product/disp...
Na prad.de so ga zelo pohvalili.
http://www.shopping.hp.com/product/disp...
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.

embryo ::
pozdravljam sogovornike in se pridružujem razpravi
Kupujem 26 colarja ( 400 do max 600 eur ), rabim ga za 3D oblikovanje (rhinoceros, cinema4d), grafično oblikovanje (adobe) in surfanje, gledanje filmov ipd.
Včeraj sem bil v komtronu in preiskusil Novito 26" na MBP. Bil sem presenečen kako dobre vidne kote ima, saj gre vendarle za TN matriko.
Pri gledanju od spodaj navzgor je slika potemnela in malenkost spremenila barve (težko mi je bilo natančneje ocenit ker je bla svetloba iz stropa zelo moteča) vendar nisem opazil da bi temni predeli posvetili kakor je v navadi pri TN matrikah.
Zmotile so me barve so bile za moj občutek izjemno močne presaturirane nerealne - 100% magenta je močno bodla v oči.
Rad bi sprobal še LG W2600HP-BF ki ima S-IPS matriko, a ga nisem nikjer našel. Kdo kaj ve o kje se lahko preiskusi?? EnaA ga ima na netu za 739,00 € kar je hudo veliko v primerjavi z hoh.de kjer imajo, kakor je videti za isti model dve ceni 529,00 € in 489,90 €.
Radi bi vprašal nekoga, ki je ta dva modela primerjal, na kaj naj bom pozoren pri izbiri, in če imam še kako tretjo primerljivo možnost izbire. Zaenkrat se tehtnica nagiba proti LG a se ne morem odločiti ker ga nisem preiskusil.
Občutek imam da sta Novita in lg nekako na istem glede value for money. LG je verjetno kvalitetnejši in ima S-IPS, dodatne uporabne fičerje in prilagodljivost. Kakšn je razlika za končnega uporabnika pa ne vem. Vi povejte, svetujte, predlagajte
hvala
Gašper
Kupujem 26 colarja ( 400 do max 600 eur ), rabim ga za 3D oblikovanje (rhinoceros, cinema4d), grafično oblikovanje (adobe) in surfanje, gledanje filmov ipd.
Včeraj sem bil v komtronu in preiskusil Novito 26" na MBP. Bil sem presenečen kako dobre vidne kote ima, saj gre vendarle za TN matriko.
Pri gledanju od spodaj navzgor je slika potemnela in malenkost spremenila barve (težko mi je bilo natančneje ocenit ker je bla svetloba iz stropa zelo moteča) vendar nisem opazil da bi temni predeli posvetili kakor je v navadi pri TN matrikah.
Zmotile so me barve so bile za moj občutek izjemno močne presaturirane nerealne - 100% magenta je močno bodla v oči.
Rad bi sprobal še LG W2600HP-BF ki ima S-IPS matriko, a ga nisem nikjer našel. Kdo kaj ve o kje se lahko preiskusi?? EnaA ga ima na netu za 739,00 € kar je hudo veliko v primerjavi z hoh.de kjer imajo, kakor je videti za isti model dve ceni 529,00 € in 489,90 €.
Radi bi vprašal nekoga, ki je ta dva modela primerjal, na kaj naj bom pozoren pri izbiri, in če imam še kako tretjo primerljivo možnost izbire. Zaenkrat se tehtnica nagiba proti LG a se ne morem odločiti ker ga nisem preiskusil.
Občutek imam da sta Novita in lg nekako na istem glede value for money. LG je verjetno kvalitetnejši in ima S-IPS, dodatne uporabne fičerje in prilagodljivost. Kakšn je razlika za končnega uporabnika pa ne vem. Vi povejte, svetujte, predlagajte
hvala
Gašper

kmetek ::
reče se COMSHOP ne komtron.
pri hoh de je en demo, kao razstavljen že.
itak je LG boljši tukaj ni dileme.
pri hoh de je en demo, kao razstavljen že.
itak je LG boljši tukaj ni dileme.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()

Muzo ::
hoh.de demo artikli so tisti, ki so bili vrnjeni v trgovino in ponovno pregledani. Jst sm kupil enega takega, pa sem imel potem težave.

skrc ::
@embryo... ker sem projektant, ki si občasno privošči tudi kaj modeliranja, bi te vprašal zakaj ravno 26'' in ne 24''? Če ti je znano je resolucija na obeh modelih ista, oziroma 1920x1200, le za razliko, da ima 26'' večji pixel. Kar pa potem pomeni, da če je večji pixel, slika ne bo tako ostra, kot na 24''. Če povem po otroško... Če iz barvnih lubenic sestaviš sliko in jo primerjaš s sliko narejeno iz barvnih jabolk - katera bo bolj natančna :) Jel tako?
Zatorej ti predlagam, da si pogledaš HP LP2475W o katerem je bilo na tem forumu že kar precej govora. Ima pa povsem novo LG.Philipsovo H-IPS matriko. Sam sem nad njim navdušen, pa tudi risat je popolen užitek na njem. Razmisli :) Je pa razlike zgolj 1.6'' če se ne motim.
Zatorej ti predlagam, da si pogledaš HP LP2475W o katerem je bilo na tem forumu že kar precej govora. Ima pa povsem novo LG.Philipsovo H-IPS matriko. Sam sem nad njim navdušen, pa tudi risat je popolen užitek na njem. Razmisli :) Je pa razlike zgolj 1.6'' če se ne motim.
ASUS P5Q Deluxe, C2D Q9300, Asus Silent Square EVO
2x2gb Mushkin 1066mhz, BFG Tech geforce 8800GT OC2,
Seagate 500gb 32mb, Mushkin 650W

Potem je se boljse nabavit 30"! Ima velikost pike le 0,2505mm.
Ce nimas monitorja ravno pred nosom, ne bo tako velike razlike med 24" in 26". Ker gre za malo razliko v tockah (0,270 : 0,287).
Vseeno pa je povrsina slike vecja in je bolj udobno delat. Pa se kak film vmes pogledat iz malo vecje razdalje
Ce nimas monitorja ravno pred nosom, ne bo tako velike razlike med 24" in 26". Ker gre za malo razliko v tockah (0,270 : 0,287).
Vseeno pa je povrsina slike vecja in je bolj udobno delat. Pa se kak film vmes pogledat iz malo vecje razdalje

destiny ::
Ma ja.. 30''... sej stane le 1x več kot 24'' 
Trenutni optimum se mi zdi 24 ali pa 20/22 za manj zahtevne.

Trenutni optimum se mi zdi 24 ali pa 20/22 za manj zahtevne.

Muzo hvala nisem vedel kaj pomeni se si predestavljal da je to kakšen razstavni model.
Skrc hvala za pozornost. Ker slabo vidim (mam zelo visoko dioptrijo) mi je večji piksel pomemben. Na začetku sem izbiral med 22 colarji in 26 colarji. 22 ma premalo delovne površine zatorej kupujem 26. Še vedno ne izključujem 24, vendar me prepričal le če bi dobil zares dobrega z najodličnejšo matriko za cca 450eur. Še vedno ne vem kako se obnese LG W2600HP-BF.
Kixs 30 col sem probal in mi je bilo vse premajhno - črke, menij, kurzor, linije v cad, točke v ilustratorju komaj vidim. Predvsem zato ker momam bit dlje od ekrana, pa še zelo majhen pixel ima. Če dam na manjšo resolucijo pa ni več fore. Še raje bi imel kak 27 ali 28 coll z resolucijo 24 colarjev, vendar v teh kategorijah ni skoraj nobene izbire.
Trenutno uporabljam MacbookPro 15 coll. Piko ima zelo majhno (0.23) in ekran imam čisto blizu pa me velikokrat bolijo oči.
hvala za odziv
Skrc hvala za pozornost. Ker slabo vidim (mam zelo visoko dioptrijo) mi je večji piksel pomemben. Na začetku sem izbiral med 22 colarji in 26 colarji. 22 ma premalo delovne površine zatorej kupujem 26. Še vedno ne izključujem 24, vendar me prepričal le če bi dobil zares dobrega z najodličnejšo matriko za cca 450eur. Še vedno ne vem kako se obnese LG W2600HP-BF.
Kixs 30 col sem probal in mi je bilo vse premajhno - črke, menij, kurzor, linije v cad, točke v ilustratorju komaj vidim. Predvsem zato ker momam bit dlje od ekrana, pa še zelo majhen pixel ima. Če dam na manjšo resolucijo pa ni več fore. Še raje bi imel kak 27 ali 28 coll z resolucijo 24 colarjev, vendar v teh kategorijah ni skoraj nobene izbire.
Trenutno uporabljam MacbookPro 15 coll. Piko ima zelo majhno (0.23) in ekran imam čisto blizu pa me velikokrat bolijo oči.
hvala za odziv

embryo... oči te lahko bolijo tudi zaradi nepravilno nastavljenega zaslona.
Dell ima 27'' model. Nekateri uporabniki tu na ST, so ga kupovali od nekga dilerja mislim da iz Nemčije (www.ebay.de). Ima pa isto resolucijo kot pa 24'', le da je velikost pike toliko večja. Upam, da se kdo najde in pove, kako je zadovoljen.
Se strinjam, da je 30'' prevelko, saj sem sprobaval HPjevega 30''. Preprosto prevelko, ampak nadvse uporabno ko rabiš prostor za toolbare.
Ne vem kaj je ravno visoka dioptrija, ampak sam imam -3. Rišem tako ali tako z očali, od monitorja pa sem oddaljen cca. 60-70cm. Ravno pravšnja velikost zaslona. Ima pa HP najboljšo oz. H-IPS matriko, pri nas pa ga dobiš za cca 540€.
Ko smo ravno omenili Lenovo L220X. Cca 14 dni nazaj sem ga naročil sodelavki. Odličen monitor! Edini v razredu 22'' s tako veliko resolucijo. Res pa da je podstavek obupen :)
Dell ima 27'' model. Nekateri uporabniki tu na ST, so ga kupovali od nekga dilerja mislim da iz Nemčije (www.ebay.de). Ima pa isto resolucijo kot pa 24'', le da je velikost pike toliko večja. Upam, da se kdo najde in pove, kako je zadovoljen.
Se strinjam, da je 30'' prevelko, saj sem sprobaval HPjevega 30''. Preprosto prevelko, ampak nadvse uporabno ko rabiš prostor za toolbare.
Ne vem kaj je ravno visoka dioptrija, ampak sam imam -3. Rišem tako ali tako z očali, od monitorja pa sem oddaljen cca. 60-70cm. Ravno pravšnja velikost zaslona. Ima pa HP najboljšo oz. H-IPS matriko, pri nas pa ga dobiš za cca 540€.
Ko smo ravno omenili Lenovo L220X. Cca 14 dni nazaj sem ga naročil sodelavki. Odličen monitor! Edini v razredu 22'' s tako veliko resolucijo. Res pa da je podstavek obupen :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skrc ()

Tale LENOVO sem imel jaz samo me je motilo svetlost itd...za tak LCD se rabi kalibrator...aja jutri dobim HP 2475W :)
skrc, ko boš dobil kalibrator povej.
skrc, ko boš dobil kalibrator povej.

Dobavitelj DISS, drugače po naročilu Comshop ali Megahit baje?
Odličen je, edino skalibrirat je treba barve......1A LCD !!
SLIKE 2475W
Odličen je, edino skalibrirat je treba barve......1A LCD !!
SLIKE 2475W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()

skrc hvala
jest imam dioptrije 12 in bi rad bil čim dlje od monitorja, zato iščem veliko površino in veliko piko. 27 kot praviš bi bil idealen. Samo ta Dell nima S-IPS matrike. Do sedaj sem našel samo LG W2600HP-BF da ima velik ekran veliko piko in SIPS matriko, ter da ne stane veš kot 600 eur.
Pravkar sm videl da so ga dobili v komshopu ampak cena je 934eur. V hoh.de je pa 529 eur. Čudno da so tako navili ceno saj v sloveniji dobiš ta monitor za 730eur v EnaA. No bom čel sprobat v komšop in poskusil malo barantati če se bo dalo, upam da so fleksibilni s ceno.
kaj mogoče kod ve zakaj ima ta LG W2600HP učasih na koncu oznako BF.
Na uradni strani piše samo LG W2600HP v enih trgovinah pa LG W2600HP-BF.
To nekaj ne štima?
jest imam dioptrije 12 in bi rad bil čim dlje od monitorja, zato iščem veliko površino in veliko piko. 27 kot praviš bi bil idealen. Samo ta Dell nima S-IPS matrike. Do sedaj sem našel samo LG W2600HP-BF da ima velik ekran veliko piko in SIPS matriko, ter da ne stane veš kot 600 eur.
Pravkar sm videl da so ga dobili v komshopu ampak cena je 934eur. V hoh.de je pa 529 eur. Čudno da so tako navili ceno saj v sloveniji dobiš ta monitor za 730eur v EnaA. No bom čel sprobat v komšop in poskusil malo barantati če se bo dalo, upam da so fleksibilni s ceno.
kaj mogoče kod ve zakaj ima ta LG W2600HP učasih na koncu oznako BF.
Na uradni strani piše samo LG W2600HP v enih trgovinah pa LG W2600HP-BF.
To nekaj ne štima?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: embryo ()

pozitron ::
Dobre fotke kmetek.
Fajn monitor, kotna vidljivost super, kot na mojem a-sips nec 20 wgx2.
Kolk bi bla normalna cena za prodajo nec-a 20 wgx2 z 2.5 let garancije (pol leta star) + 2.5 let big bang - se zgodi garancije?
Fajn monitor, kotna vidljivost super, kot na mojem a-sips nec 20 wgx2.
Kolk bi bla normalna cena za prodajo nec-a 20 wgx2 z 2.5 let garancije (pol leta star) + 2.5 let big bang - se zgodi garancije?

Bela žaba ::
Odločam se med telimi tremi:
22" LG L227WT - 269,90 € - url
22" HP L2208w - 237,00 € - url
24" BenQ G2400W - 258,99 € - url
Prebral sem, da naj 24" ne bi bili ravno kvalitetnejši (za tak denar naj bi dobil samo TN matriko). Če bi igral novejše igre, bi zaradi visoke nativne resolucije moral pri 24"(1920*1200) kupit tudi zelo dobro grafično, sicer naj bi bila interpolacija na nižjih ločljivostih. Kaj točno to pomeni? (novejših iger trenutno niti nimam namena igrati)
22" LG L227WT - 269,90 € - url
22" HP L2208w - 237,00 € - url
24" BenQ G2400W - 258,99 € - url
Prebral sem, da naj 24" ne bi bili ravno kvalitetnejši (za tak denar naj bi dobil samo TN matriko). Če bi igral novejše igre, bi zaradi visoke nativne resolucije moral pri 24"(1920*1200) kupit tudi zelo dobro grafično, sicer naj bi bila interpolacija na nižjih ločljivostih. Kaj točno to pomeni? (novejših iger trenutno niti nimam namena igrati)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bela žaba ()

embryo: Comshop ga nima, morajo sneti opis z neta.
davidx300: 200-250€ max? Jaz bom tudi prodajal svoji LG L2000C S-IPS, pa če dobim 250€ bom super happy. Hehehe
davidx300: 200-250€ max? Jaz bom tudi prodajal svoji LG L2000C S-IPS, pa če dobim 250€ bom super happy. Hehehe

Lol, kmetek si ja nor
. Monitor je ja skor nov in eden najboljših monitorjev, v trgovini je pa še kar 500eur. Tut, če dam 70% cene je to še kar 350eur, plus, da ima še "se zgodi" garancijo, ki je bla tut cca. 40 eur. Pod 380 eur ga ne dam, mam rajš potem dual screen. Al pa da mi zgnije doma.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: pozitron ()

bond007 ::
Pod 380 eur ga ne dam, mam rajš potem dual screen. Al pa da mi zgnije doma.
Za tolk dnarja se že dobi nov 22" LENOVO THINKVISION L220X. Pomoje je bolj realna cena za tvoj monitor okoli 300€, pa še to vprašanje, če bo veliko interesa. Ne narobe razumet .. tvoj monitor je vrhunski, ampak za ta dnar se dans v trgovini dobi veliko...
@kmetek: ti si tvojga LG-ja pol leta nazaj prodajal za 240 pa še ruter si zram dal ... ni blo interesa??
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bond007 ()

22" LENOVO THINKVISION L220X, sem že videl v živo in ni primerjave v sliki z nec-om, prav tako tudi v kvaliteti izdelave. Plus to, da je lenovo PVA, nec pa S-IPS.
Vidim, da se mi ga v nobenem primeru ne splača prodajat. Ker so tele cene mal hecne, verjetno prav zaradi TN navlake. Bo še kar nekaj časa služil kot primarni monitor zgleda.
Vidim, da se mi ga v nobenem primeru ne splača prodajat. Ker so tele cene mal hecne, verjetno prav zaradi TN navlake. Bo še kar nekaj časa služil kot primarni monitor zgleda.

Test HPja na Prad.de zaenkrat še v nemščini. V prihodnjih dneh pa prihaja še test v angleščini:
http://babelfish.yahoo.com/translate_ur...
http://babelfish.yahoo.com/translate_ur...

selebajzar ::
Mal spremljam ta forum in ta monitor in zgodilo se je ponovno to kar je za ta konec Evrope značilno HP LP2475W se je podražil na 620€, banda šelebajzarska, predobr jim gre, (HP Slovenija) izgleda, da si to lahko privoščijo.
lp
selebajzar
lp
selebajzar
Zgodovina sprememb…
- spremenil: selebajzar ()

selebajzar ::
Tud emisija ma dej dražje sem klical a jih ni na zalogi, naročijo samo po predhodnem naročilu.
Lp
selebajzar
Lp
selebajzar

@selebajzar...
Že od začetka se na nekaterih straneh pojavljata dva enaka monitorja z različno ceno. Po navedbah HPja gre za promocijski model, kater naj bi imel ceno po kateri smo jih do sedaj kupovali, drugi pa ima ceno okrog 650€.
Že od začetka se na nekaterih straneh pojavljata dva enaka monitorja z različno ceno. Po navedbah HPja gre za promocijski model, kater naj bi imel ceno po kateri smo jih do sedaj kupovali, drugi pa ima ceno okrog 650€.

Torej si zadovoljen z njim 
Si sprobal cleartype tuner? Na mojem je bil rezultat zelo všečen in dobrodošel

Si sprobal cleartype tuner? Na mojem je bil rezultat zelo všečen in dobrodošel

fizolcek ::
Pa si ga hardwarsko skalibriral? Tast ga je kupil iz avstrije in so z nastavitavmi iz hardforuma in priloženim ICC profilom , barve v aplikacijah, ki znajo to uporabljati res lepe, v samih winsih in drugje, pa so preveč žive.

http://www.titoco.de/index.php?EVENT=it...
Tuki majo HP LP2475w za 511 eur. Je kdo že naročal od tu. A pošiljajo v slovenijo?
Tuki majo HP LP2475w za 511 eur. Je kdo že naročal od tu. A pošiljajo v slovenijo?

Kato ::
Samo pod "versandkosten" moraš pogledat pa boš videl ,da ne pošiljajo nikamor razen po Nemčiji.

DixieFlatline ::
Je Sasmsungov 2493HM najboljša izbira pri TN panelih in 24 palčnežih?
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.