Forum » Omrežja in internet » Ruter, online igre..
Ruter, online igre..
eti_ ::
lp usem..
iscem in iscem ze3 ure kaksno tako temo vendar je ne najdem..
problem je v temu da jaz konfiguriram ruter use lepo in prau nastavim prehode(porte) vendar ko grem v kaksno online igro mi steka grafika ping imam nizek.. pred ruterjem je delalo vse normalno..
kaj naj?
ce poskusim it pod DMZ mi ruter enostavno zmarzne... se ne odziva ga morem restartirat.. kaj naj nardim???
hvala za odgovore...
iscem in iscem ze3 ure kaksno tako temo vendar je ne najdem..
problem je v temu da jaz konfiguriram ruter use lepo in prau nastavim prehode(porte) vendar ko grem v kaksno online igro mi steka grafika ping imam nizek.. pred ruterjem je delalo vse normalno..
kaj naj?
ce poskusim it pod DMZ mi ruter enostavno zmarzne... se ne odziva ga morem restartirat.. kaj naj nardim???
hvala za odgovore...
Bakunin ::
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ime/tip usmerjevalnika (routerja) ???
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ime/tip usmerjevalnika (routerja) ???
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z routerjem in e-muloOddelek: Informacijska varnost | 1303 (1040) | Revenant |
» | Strežnik - SAGEM F@st™3344Oddelek: Omrežja in internet | 2383 (2197) | R-H-O |
» | Router Vigor2900g in bit torrentOddelek: Omrežja in internet | 1082 (996) | Yacksy |
» | Low ID eMule na WRT54GOddelek: Omrežja in internet | 1793 (1610) | Luiggy |
» | ruter in low idOddelek: Omrežja in internet | 1113 (980) | hotlips |