Forum » Pomoč in nasveti » BIOS pri laptopu
BIOS pri laptopu
bolun ::
Živjo,
kupujem rabljen prenosnik in našel sem ga za zelo ugodno ceno-> s tem da ima najbrž skurjen BIOS- prodajalec pravi, da ga je poslušal flashat in sedaj ne kaže znakov življenja
mogoče kdo ve točno kaj je narobe oz. kako popraviti zadevo...
(seveda se mi zdi sumljivo, zakaj ga sam prodajalec ne odnese na servis (manjša izguba denarja če gre res samo za bios, kot pa da ga prodaja pod ceno)..)
HVALA
Lp
kupujem rabljen prenosnik in našel sem ga za zelo ugodno ceno-> s tem da ima najbrž skurjen BIOS- prodajalec pravi, da ga je poslušal flashat in sedaj ne kaže znakov življenja
mogoče kdo ve točno kaj je narobe oz. kako popraviti zadevo...
(seveda se mi zdi sumljivo, zakaj ga sam prodajalec ne odnese na servis (manjša izguba denarja če gre res samo za bios, kot pa da ga prodaja pod ceno)..)
HVALA
Lp
nonenone ::
a si videl ta prenosnik, a kaže kake znake življenja ali je totalno mrtev, če sploh ne kaže življenja je zelo riskantno, ker ne veš kaj je narobe. edino če je cena zelo zelo ugodna, pa imaš željo in se malo pozabavaš in ga usposobiš, lp
ant ::
čao
vem za kater prenosnik gre. mislim, da vseeno ni vreden 200€. jaz bi dal kvečjemu 100-120€ zanj, pa še potem je vprašanje ali ga boš lahko oživel.
LP
vem za kater prenosnik gre. mislim, da vseeno ni vreden 200€. jaz bi dal kvečjemu 100-120€ zanj, pa še potem je vprašanje ali ga boš lahko oživel.
LP
nonenone ::
200 eur je mal preveč res, 100 bi mogoče še dal pa da se malo človek pozabava, več res ne.
bolun ::
se strinjam z vama, hvala za nasvete -- niti ni odgovoril na moja sumničava vprašanja :)
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik kaže 0% baterije ampak ni praznaOddelek: Pomoč in nasveti | 1018 (794) | Han |
» | Racunalnik se ne prizgeOddelek: Pomoč in nasveti | 2426 (1966) | solatko |
» | Prenosnik se ne prižgeOddelek: Strojna oprema | 1230 (1109) | ricola78 |
» | TV fuč?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2504 (1851) | Pyr0Beast |
» | Katastrofalni servisi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7517 (4987) | zcetrt |