Forum » Pomoč in nasveti » IIS SMTP server: maili mi ostanejo v direktoriju Queue
IIS SMTP server: maili mi ostanejo v direktoriju Queue
RobyRob ::
Imam WinXP Pro in IIS in bi rad pošiljal maile z mojega računalnika. A nikakor mi ne uspe poslati niti enega maila. Vsi obtičijo v direktoriju C:\Inetpub\mailroot\Queue, pozneje pa se preselijo v Badmail. Tam so potem še maili z obvestilom, da mail ni bil poslan (Delivery Status Notification). Če odprem enega, najdem med drugim tole:
Unable to deliver message to the following recipients, due to being unable to connect successfully to the destination mail server.
O tem problemu je veliko vprašanj na netu, a nobenega odgovora. Je pa ta problem baje v zvezi z DNS. SMTP server ne more "resolvati" recimo siol.net v IP naslov ali nekaj takega. Več informacij pa žal ne morem najti.
Se kdo tu spozna na to?
Unable to deliver message to the following recipients, due to being unable to connect successfully to the destination mail server.
O tem problemu je veliko vprašanj na netu, a nobenega odgovora. Je pa ta problem baje v zvezi z DNS. SMTP server ne more "resolvati" recimo siol.net v IP naslov ali nekaj takega. Več informacij pa žal ne morem najti.
Se kdo tu spozna na to?
J4CK16 ::
Zdravo!
Jaz imam podoben problem, nisem odpiral nove teme...
Mene pa zanima kje in kako morm nastavit iis da mi bo maile, ki jih preko spletne(localhost) pošiljam na mail poslalo... namreš k pošlem mi vrže določene datoteke v mapo Queue in badmail..
Če kdo ve kje morm akj nastavit v IISu da bo zadeva delovala... imam pa win.XP
Jaz imam podoben problem, nisem odpiral nove teme...
Mene pa zanima kje in kako morm nastavit iis da mi bo maile, ki jih preko spletne(localhost) pošiljam na mail poslalo... namreš k pošlem mi vrže določene datoteke v mapo Queue in badmail..
Če kdo ve kje morm akj nastavit v IISu da bo zadeva delovala... imam pa win.XP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Exchange 2010Oddelek: Programska oprema | 1494 (1252) | Mr.B |
» | [ASP.NET] send mailOddelek: Programiranje | 1266 (1203) | Microsoft |
» | Poslijanje majla preko SMTP (IIS); kako?Oddelek: Omrežja in internet | 1681 (1598) | Microsoft |
» | vprašanje v zvezi z IIS (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 3681 (3412) | andrej |
» | Pozor, resna pomankjlivost v WINXPOddelek: Programska oprema | 1909 (1570) | andrej |