Forum » Pomoč in nasveti » Pokaže se pozdravno okno v XP-jih
Pokaže se pozdravno okno v XP-jih
Caniggia ::
Imam eno tečno težavo.
Po namestitvi popravkov se mi pri zagonu xp-jev pojavi pozdravno okno. Vendar imam le enga uporabnika pa še ta je brez gesla. Vedno ko sem zagnal računalnik so windowsi padli v ta profil, zdaj pa moraš klikniti na uporabnika da prideš not. Kak se to izklopi?
p.s. v nadzorni plošči - uporabniki - spreminjanje načina prijave imam pri obeh opcijah kljukice (kot vedno).
Po namestitvi popravkov se mi pri zagonu xp-jev pojavi pozdravno okno. Vendar imam le enga uporabnika pa še ta je brez gesla. Vedno ko sem zagnal računalnik so windowsi padli v ta profil, zdaj pa moraš klikniti na uporabnika da prideš not. Kak se to izklopi?
p.s. v nadzorni plošči - uporabniki - spreminjanje načina prijave imam pri obeh opcijah kljukice (kot vedno).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Download.com še vedno pakira namestitvene programe v trojanceOddelek: Novice / Varnost | 5962 (3163) | Invictus |
» | ničesar ni..Oddelek: Pomoč in nasveti | 5482 (4741) | nina_s85 |
» | excel 2003 - zašita zvezkaOddelek: Programska oprema | 2010 (1800) | jedateruk |
» | Windows XP - atributi mapeOddelek: Operacijski sistemi | 1070 (988) | StratOS |
» | windows prijavaOddelek: Operacijski sistemi | 1261 (1179) | tvich |