Forum » Pomoč in nasveti » MS Vista in izvok
MS Vista in izvok
Kiko01 ::
Pozdravljeni!
Upam, da bom z vašo pomočjo rešil težavo! Na moj PC sem instaliral MS VISTO BUSINESS. Stvar dela dobro....imam pa problem z zvokom namreč. Nikakor ne uspem spraviti zvoka iz prednjih dveh zvočnikov. Sem posodobil vse driverje, tako od osnovne plošče kot od realtek integrirane zvočne kartice.
Je imel od kdo vas že mogoče ta problem?
Slike.
Lep pozdrav, Jernej
Upam, da bom z vašo pomočjo rešil težavo! Na moj PC sem instaliral MS VISTO BUSINESS. Stvar dela dobro....imam pa problem z zvokom namreč. Nikakor ne uspem spraviti zvoka iz prednjih dveh zvočnikov. Sem posodobil vse driverje, tako od osnovne plošče kot od realtek integrirane zvočne kartice.
Je imel od kdo vas že mogoče ta problem?
Slike.
Lep pozdrav, Jernej
Osnovna plošča je MSI K9Neo nForce550 Socket AM2
Procesor je pa AMD Athlon XP 3500+ 64
Pozdrav
Procesor je pa AMD Athlon XP 3500+ 64
Pozdrav
Tudi to sem že poskušal....na uradni spletni strani od osnovne plošče, na uradni realtekovi strani....skratka....povosd. Res ne vem, kaj narediti. Pod WINDOWS XP dela vse OK.
StratOS ::
Poglej, če je problem z driverji za visto.
Preizkusi svetovalca za nadgradnjo za windows vista.
A gor maš 32 ali 64 biten OS ?
Preizkusi svetovalca za nadgradnjo za windows vista.
A gor maš 32 ali 64 biten OS ?
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Na njihovi uradni strani ne piše nič, da bi bile težave...mogoče, čeprav težko verjamem je kaka opcija v VISTI ki jo nisem odkljukal.....ma ne verjamem....
Pozdrav, Jernej
Pozdrav, Jernej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP - prva izdaja, kje dobiti?Oddelek: Operacijski sistemi | 3176 (2118) | StarMafijec |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18805 (11141) | sash69 |
» | windows 7 audio driveriOddelek: Operacijski sistemi | 5077 (3719) | skyspy |
» | Ni zvoka Asus P5KOddelek: Strojna oprema | 5108 (4172) | Dabl |
» | kdo lahko prepozna ta amd procesor?Oddelek: Strojna oprema | 1382 (1043) | mtosev |