Forum » Kaj kupiti » Novo ohišje
Novo ohišje
Bethrezen ::
živjo
kupujem nou ohišje in opažam da se u slo ne da dobit ne vem kva dobr ohišje. išem za big al mid tower, more bit črn in cena pod 120€. prosm da predlagate ene par ohišij k majo dobre hladilne lastnosti pa če že mate ohišje k ustreza mojim potrebam, upam da boste priporočali in dajali nasvete za katerega naj se odločim
hvala za odgovore
kupujem nou ohišje in opažam da se u slo ne da dobit ne vem kva dobr ohišje. išem za big al mid tower, more bit črn in cena pod 120€. prosm da predlagate ene par ohišij k majo dobre hladilne lastnosti pa če že mate ohišje k ustreza mojim potrebam, upam da boste priporočali in dajali nasvete za katerega naj se odločim
hvala za odgovore
dzinks63 ::
a ma gdo link od kšnga ohišja k ma napajalc spodi. zdi se mi res dobra rešiteu k zgori res bedn zgleda
sm zlo aktivn pa še nism najdu tazga k bi mi biu ušeč. če sm pa že kšnga najdu je bla pa cena juhuhu
Urc ::
Ja od Thermaltake so zelo dobra ohišja, pomoje nimaš kej falit.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Urc ()
nonenone ::
sam ne kupit ohišja z s sprednjimi vratci, k boš mel probleme s peko CD in DVD, morajo bit odprta, ker ti izvrže samodejno cd, meni je to šlo na živce, parkrat sem pozabil in se vratca zadela od cd
pečem cd-je tok malkrat kt se učim za šolo - torej nč .ta fora z vratci men tut ni ušeč sam pa aeroengine je čist cool
msedem ::
treba gledat tudi na dolžino ohišja, kajti 8800 serija grafičnih so prekleto velika. tako da ohišje t manji kot 50cm v dolžino nima kaj delati na tem seznamu...
Grimlord ::
Saj če bi kako vejico kje uporabil te ne bi ubilo.
Poseidon od Gigabyta ni glih švoh. Pa kak Cooler Master bi tudi znal bit dober.
Poseidon od Gigabyta ni glih švoh. Pa kak Cooler Master bi tudi znal bit dober.
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se splaša kupit ohišje? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7370 (5141) | Big_Al |
» | iscem zelo LEP racunalnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3474 (2029) | Bethrezen |
» | katir regulator ventilatorjev se najbolj splačaOddelek: Kaj kupiti | 1932 (1506) | MadTeaM |
» | Katero ohisje priporocate?Oddelek: Kaj kupiti | 1000 (819) | kixs |
» | Katero ohišjeOddelek: Kaj kupiti | 1168 (1096) | PrimozR |