Forum » Omrežja in internet » Kaj se skriva za razvezanim dostopom?
Kaj se skriva za razvezanim dostopom?
Gilbert ::
Na SIOL-u sem prebral tole:
"Uporabniki, ki se odločijo za polni razvezan dostop, prekinejo naročniško razmerje za telefonski priključek pri Telekomu Slovenije, kar pomeni, da nimajo več fiksne telefonske številke in ne plačujejo mesečne naročnine za telefonijo."
Hkrati pa obljubljajo brezplačno telefonijo.
Kako sedaj to dela v praksi? Z istim telefonskim aparatom kličem zastonj, hkrati pa me nihče več ne more poklicati na mojo staro fiksno telefonsko? (ker je ukinjena)
lp Samo
"Uporabniki, ki se odločijo za polni razvezan dostop, prekinejo naročniško razmerje za telefonski priključek pri Telekomu Slovenije, kar pomeni, da nimajo več fiksne telefonske številke in ne plačujejo mesečne naročnine za telefonijo."
Hkrati pa obljubljajo brezplačno telefonijo.
Kako sedaj to dela v praksi? Z istim telefonskim aparatom kličem zastonj, hkrati pa me nihče več ne more poklicati na mojo staro fiksno telefonsko? (ker je ukinjena)
lp Samo
'FireSTORM' ::
kličeš zastonj ja
120min na mesec v telekom omrežja
in cel mesec brezplačno v siolovo omrežje
120min na mesec v telekom omrežja
in cel mesec brezplačno v siolovo omrežje
Those penguins.... They sure aint normal....
Matheeew ::
Lahko bi se reklo, da je mesečna naročnina 2 €, ker je razlike med paketom SOLO in paketom DUO 2€.
Torej ni brezplačno za moje pojme...
Torej ni brezplačno za moje pojme...
Medica ::
popravek: časovno neomejeno v siolovem omrežju brezplačno pa vsak mesec 120 minut brezplačnih v telekomovo omrežje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupomOddelek: Omrežja in internet | 2850 (2850) | jerriho |
» | T2 vs AMISOddelek: Omrežja in internet | 4668 (3460) | snoopy20 |
» | Najcenejši ADSL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10097 (6770) | pupsi1984 |
» | telekom (spet) podražujeOddelek: Omrežja in internet | 1863 (1458) | OChack |
» | Kaj pa mi na Telemachu? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8234 (6540) | DeLonghi |