Forum » Programiranje » [java] Katera je zadnja stabilna verzija?
[java] Katera je zadnja stabilna verzija?
kocba ::
Pozdravljeni!
Zanima me katera je zadnja stabilna verzija jave?
Rad bi nekaj sprogramiral pa nevem v kateri naj delam. Na strani sem ze zasledil 6.
Do zdaj imel 4.1.3
Zanima me katera je zadnja stabilna verzija jave?
Rad bi nekaj sprogramiral pa nevem v kateri naj delam. Na strani sem ze zasledil 6.
Do zdaj imel 4.1.3
Sergio ::
Najbrz si imel 1.4.2.
Priporocam namestitev 5.0. (Striktno iz razloga, ker s 6.0 se nisem delal, in ker iz spletne strani dejansko ne vem, ali je 6.0 ze release ali se vedno beta2)
Priporocam namestitev 5.0. (Striktno iz razloga, ker s 6.0 se nisem delal, in ker iz spletne strani dejansko ne vem, ali je 6.0 ze release ali se vedno beta2)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
kopernik ::
JDK 1.6 (Java SE 6) je bil release decembra 2006. Tako da ja, čist komot lahko uporabljaš. Je pa zagotovo bolj varno vzeti 1.5, ki je zunaj že nekaj časa.
EDIT: vidim, da so odpravili zelo zoprno "dvojno" verzioniranje jave. Tako da sta sedaj tako JDK kot marketinško ime označena z isto verzijo, torej 6.
EDIT: vidim, da so odpravili zelo zoprno "dvojno" verzioniranje jave. Tako da sta sedaj tako JDK kot marketinško ime označena z isto verzijo, torej 6.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kopernik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | JDK-8u211 ni več free for allOddelek: Programska oprema | 2732 (1694) | opeter |
» | Google migrira Android na OpenJDKOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 6262 (4334) | Qushaak |
» | Visual Basic, C#, C++, razlike... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 12614 (10285) | 64202 |
» | Kako naj naložim program v linux-u (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 6465 (5394) | CCfly |
» | Svetujte mi en spodoben editor za programiranje!Oddelek: Programiranje | 1790 (1430) | mainman |