Forum » Pomoč in nasveti » Sound Blaster Live! Value povezava?
Sound Blaster Live! Value povezava?
Lucas ::
Ima kdo kakšno idejo, kako bi povezal oba izhoda(spredaj-zadaj)iz zvočne kartice Sound Blaster Live! Value z enim ojačevalcem, tako da bi le ta ojačeval oba izhoda ločeno. Je tovrstna povezava sploh mogoča, ali nujno potrebujem dva ojačevalca, ki bi ojačevala vsak izhod posebaj?
Hvala za odgovore!
Aja, še to. Je imel kdo kakšne težave z namestitvijo Sound Blaster Live!5.1 pod Win ME?
Hvala za odgovore!
Aja, še to. Je imel kdo kakšne težave z namestitvijo Sound Blaster Live!5.1 pod Win ME?
I was here...
VASkO ::
to, kar ti hoces, je nemogoce, razen, ce ima tvoj ojacevalec veckanalni vhod. stereo ojacevalec pa lahko ojaca samo en stereo vir naenkrat, zato ali rabis dva stereo ojacevalca ali enega veckanalnega ali pa najbolj poceni varianta, dva para aktivnih racunalniskih zvocnikov ali pa en par aktivnih zvocnikov+drugi par preko ojacevalca.
pod MEji nisem imel nobenih problemov z instalacijo, ce jih imas, povej, kateri model SBja imas, jaz imam SB0060 (pise na kartici), ce imas SB0100, je to mogoce vzrok tezavam.
pod MEji nisem imel nobenih problemov z instalacijo, ce jih imas, povej, kateri model SBja imas, jaz imam SB0060 (pise na kartici), ce imas SB0100, je to mogoce vzrok tezavam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prvi hi-fi sistem (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 44128 (15236) | Ales |
» | katero zvočno kartico ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12524 (8383) | Janac |
» | Nakup integriranega ojacevalcaOddelek: Zvok in slika | 10026 (8219) | CMpunk |
» | Genius 5.1 + hitachi zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4315 (3901) | Mattithyahu |
» | Kitarski efekti na računalniku?Oddelek: Zvok in slika | 2361 (1847) | RazzorX |