Slo-Tech - Kiberpipa, drugi najbolši kibercenter v Evropi, tudi ta teden pripravlja program za vse, ki jih zanimajo naj-tehnologije.
V torek ob 19.00 vabimo vse malce bolj elektrotehniško ali hardwarsko navdahnjene na predavanje o Arduino. Gre za odprto vezje okoli mikrokontrolerja, ki ga lahko izrabimo za kontrolo vseh mogočih elektronskih naprav. Vezje lahko poceni kupimo ali naredimo sami. Predava legendarni Luka Frelih.
V sredo udarimo s predavanjem The Firefox Desktop. Predava Brian King, avtor knjige Creating applications with Mozilla, ki trenutno za Mozilla corporation razvija plugin FotoFox. Predavanje v okviru Spletnih uric bo seveda v angleščini.
V četrtek kulturno. Vabimo na razstavo računalniških ilustracij EvoIIution. Svoje digitalne ilustracije, maskote in logotipe bo predstavil Anže Veršnik, seveda pa bo vse skupaj tudi prijeten družaben dogodek.
Novice » Kiberpipa » Kiberpipa gre naprej
Gn0me ::
Arduino bo posnet in na voljo za dolpoteg?
Mene tudi to zanima, ker ne vem če bom utegnil prit pogledat...
Domke ::
A kdo ve kje se da kupiti to vezje? Nekaj takšnega iščem že dalj časa. Sestavljat se mi ga ne da, zato bi ga kar nabavu.
minmax ::
bo posnet.
valjda da morate prit!
(ker sicer bomo moral nehat snemat, če nihče ne bo hodil...)
valjda da morate prit!
(ker sicer bomo moral nehat snemat, če nihče ne bo hodil...)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Papir in tabla ali računalnik? Raje svinčnik in kredaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 10645 (7982) | antonija |
» | Predavanje: Prišli, videli, zmagali - DoubleRecall v Silicijevi doliniOddelek: Novice / Ostalo | 7773 (5720) | Terman |
» | Kiberpipa vabiOddelek: Novice / Kiberpipa | 3372 (2859) | techfreak :) |
» | Firefox 3 Release Event: program, prenos v živo in klepetalnicaOddelek: Novice / Kiberpipa | 4485 (3690) | hruske |
» | Dnevi (Z)F in počastitev 30. obletnice Vojne zvezdOddelek: Sedem umetnosti | 2175 (1861) | Looney |