Forum » Hlajenje in modifikacije » Modifikacija AT ohišja
Modifikacija AT ohišja
pebra ::
Mi lahko kdo pove ali se splača predelati AT ohišje (MIDI) v ATX ohišje in koliko približno bi to stalo?
Vem, da je tema že kdaj bila, vendar sem nov uporabnik (član foruma) in ne vem kdaj je bila objavljena, ce je bila.
Vem, da je tema že kdaj bila, vendar sem nov uporabnik (član foruma) in ne vem kdaj je bila objavljena, ce je bila.
Neo32 ::
Ma stari ej iz lastnih izkusenj vem da se ga ne splaca. Vsaj tko jest mislm an, kup si za 10k tolarjev eno noname bittower ohisje, al pa ce ne rabs ne vem kaksne gromozanske skatle pa si kupis za 7000 tolarckov(brez napajalnika seveda, obadva) miditover, pa vse ti bo notr pasal k ulit. Tm bos pa mogu kej rezat dodajat pa take zadeve. Na tvojem mestu bi velik raj kr eno novo kisto nabavu pa je.Pa se vse nove kiste majo zrezane luknje za ventilatorje, tko da se ti nav treba jebat kej prevc ce bos kdaj se odlovu kej overclockat proca, grafuljo, itd ....
Neo32 (c)
pebra ::
10k (7k) SIT brez napajalnika? Plus napajlanik se ene 6-8k SIT = vsota (14-18)k SIT
To je mal prehuda cena za moj zep. Je mozna se kaksna cenejsa varianta? (Sem gledal cenike na netu od trgovin, pol pa ko sem sel vprasat za ohisje (cene cca. 9kSIT) so rekli da so cene od 12k SIT navzgor. Zdaj pa ne vem ali ne vejo kaj pisejo v cenike ali nategujejo folk da dobijo stranke.)
To je mal prehuda cena za moj zep. Je mozna se kaksna cenejsa varianta? (Sem gledal cenike na netu od trgovin, pol pa ko sem sel vprasat za ohisje (cene cca. 9kSIT) so rekli da so cene od 12k SIT navzgor. Zdaj pa ne vem ali ne vejo kaj pisejo v cenike ali nategujejo folk da dobijo stranke.)
tec ::
Jest sem kupu eno najcenejso atx ohisje za 5 tisocakov in na njega namestil eno staro at ohisje, ki se je valjalo pod posteljo. V spodnjem imam plosco in diske, v zgornji pa hladilnik, posodo za vodo, 2 napajalca in cdrom ter DVD. Vse skupaj me je prislo 7 tisocakov. Imam pa se eno huge at skatlo, ki me se caka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem namizni računalnik z majhnim ohišjem (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12992 (10299) | krneki0001 |
» | Ocenite mi vrednost kompa...Oddelek: Kaj kupiti | 2095 (1412) | Dr Evil |
» | Čim manjše oz. Mini mini. Od celih ohišij do komponentOddelek: Kaj kupiti | 1993 (1503) | Big_Al |
» | Kero ohisje naj kupim: CHIEFTEC ali MACASEOddelek: Kaj kupiti | 1397 (1047) | tomaz255 |
» | podroben opis mojega case-modaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1247 (1019) | xpozed |