Forum » Operacijski sistemi » Pokvarjeni datoteki USMT2.UNC in personal.pst
Pokvarjeni datoteki USMT2.UNC in personal.pst
Darko ::
Pri nadgradnji Windowsa ME v XP se je zrušil disk in "rešeni" datoteki USMT2.UNC z nastavitvami ter Personal.pst z Outlookovimi podatki (maili, naslovi, ...) sta pokvarjeni. Personal.pst sem poskušal restavrirati s programom Scanpst, pa je našel le 25 mailov (od preko 1000). Za USMT2.UNC pa sem poskušal uporabiti program Fastconv, ki pa mi naredi en kup (153) datotek tipa .dat, s katerimi pa ne vem kaj početi.
Ali kdo pozna možnost pregledovanja podatkov v teh datotekah in ročnega ekstrahiranja posameznih podatkov (mailov, naslovov), vsaj tistih, ki so dosegljivi.
LP Darko
Ali kdo pozna možnost pregledovanja podatkov v teh datotekah in ročnega ekstrahiranja posameznih podatkov (mailov, naslovov), vsaj tistih, ki so dosegljivi.
LP Darko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2586 (2338) | chrush |
» | Prenehanje podpore za Windows 2000 Server ter odjemalcema Windows 2000 in Windows XPOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3786 (3280) | Ashrack |
» | Outlook 2000 - okvarjena baza podatkovOddelek: Programska oprema | 897 (851) | BigWhale |
» | Outlook vec emailov naslovov!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2006 (1890) | kockish |
» | Microsoft Outlook- kje so vse shranjene datoteke?!Oddelek: Programska oprema | 2836 (2706) | smrekca |