Forum » Strojna oprema » apple usb tipkovnica na pc?
apple usb tipkovnica na pc?
zee ::
preverjeno deluje. sprobal na računalniku od sodelavca. no, v Linuxu dela bp, za Win ne vem.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
design in kvaliteta sta krasna. jaz jo dobim čez kakšen teden.
zee
Opkow ::
Jaz imam ze nekaj let Apple pro keyboard in deluje brez problema. Edino par tipk falijo.
To je ekvivalentni meni z desnim miskinim klikom, ki ga imas na desni strani preslednice, print screen, scroll lock in pause. Pa jih pravzaprav niti ne pogresam. Edino za print screen uporabim kar screen keyboard. :)
Alt in win key sta obrnjena... Pa na numericnem delu je en =, ki je na obicni ni. Zato se * premakne v kot, pod njo je - in nato + (ki obicajno zasede 2 tipki). Tipke za uravnavanje zvoka (+, -, mute) delajo v prvo, medtem ko eject za CD enoto pa ne dela. Vsaj pri meni ne.
USB vtica na obeh straneh, pa sta zelo prirocna za flash kljuce ko se mi lih ne da skakati okoli kiste, za polnjenje mobitela (imam Motorolo, ki se polne preko letega) in seveda misko. Je pa res, da pri meni dela le USB 1.1. Domnevam, da so sedaj ze postimali. Ker moja tipkovnica bo ze imela ene 4-5 let za sabo...
Dela pa tako v Win kot na Linux platformi...
To je ekvivalentni meni z desnim miskinim klikom, ki ga imas na desni strani preslednice, print screen, scroll lock in pause. Pa jih pravzaprav niti ne pogresam. Edino za print screen uporabim kar screen keyboard. :)
Alt in win key sta obrnjena... Pa na numericnem delu je en =, ki je na obicni ni. Zato se * premakne v kot, pod njo je - in nato + (ki obicajno zasede 2 tipki). Tipke za uravnavanje zvoka (+, -, mute) delajo v prvo, medtem ko eject za CD enoto pa ne dela. Vsaj pri meni ne.
USB vtica na obeh straneh, pa sta zelo prirocna za flash kljuce ko se mi lih ne da skakati okoli kiste, za polnjenje mobitela (imam Motorolo, ki se polne preko letega) in seveda misko. Je pa res, da pri meni dela le USB 1.1. Domnevam, da so sedaj ze postimali. Ker moja tipkovnica bo ze imela ene 4-5 let za sabo...
Dela pa tako v Win kot na Linux platformi...
opeter ::
Killer:niso.
Trenutno Apple-ove tipkovnice imajo še vedno USB 1.1 port. Žal
Trenutno Apple-ove tipkovnice imajo še vedno USB 1.1 port. Žal
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Kebab: Applove tipkovnice imajo v Mlacomu in v Applovi trgovini iStyle na Gosposvetski v Ljubljani.
zee
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | logitech ultrax nadomestek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 26387 (12944) | scipascapa |
» | Mac ja ali Mac ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20965 (17176) | vostok_1 |
» | Pc vs. mac ultrabookOddelek: Kaj kupiti | 8491 (7463) | Mat3v7 |
» | Zakaj Apple? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7519 (4505) | bluefish |
» | Tipkovnica z vgrajenim USB hubomOddelek: Kaj kupiti | 1369 (1302) | VoX |