Forum » Pomoč in nasveti » USB Card Reader PROBLEM!
USB Card Reader PROBLEM!
No Can Do ::
Pozdravleni!
Kupil sem USB SD card čitalec/zapisovalec kot alternativo USB ključku(navadnemu). Dejansko je stvar nepotrebna inštalacije na XP-jih tak ko vse podobne. Problem pa je nastal, da mi je ne prigaže v Explorerju kot pač Removable Disk...Zazna ga kot USB napravo, tudi tista ikona v Trayu je prisotna torej da je stvar prklučena ampak ga na pokaže...Potegnu sn si dol Flash storage managerja in ko hočem preko njega dostopit do datotek na ključku dobim tole sporočilo:
SLIKA TUKAJ!!!
Kupil sem USB SD card čitalec/zapisovalec kot alternativo USB ključku(navadnemu). Dejansko je stvar nepotrebna inštalacije na XP-jih tak ko vse podobne. Problem pa je nastal, da mi je ne prigaže v Explorerju kot pač Removable Disk...Zazna ga kot USB napravo, tudi tista ikona v Trayu je prisotna torej da je stvar prklučena ampak ga na pokaže...Potegnu sn si dol Flash storage managerja in ko hočem preko njega dostopit do datotek na ključku dobim tole sporočilo:
SLIKA TUKAJ!!!
lutharman ::
Ups...
...ja mala napača tole ni napisu No Can Do...sorč ista bajta druga soba in avtomatska prijava ter nepozornost pa je... Vprašanje sn postavu JZST
Sori prjatu
p.s.: kej h**** je kle gumb za izbris teme al pa saj EDIT...nema...
...ja mala napača tole ni napisu No Can Do...sorč ista bajta druga soba in avtomatska prijava ter nepozornost pa je... Vprašanje sn postavu JZST
Sori prjatu
p.s.: kej h**** je kle gumb za izbris teme al pa saj EDIT...nema...
StratOS ::
Ne razumem te v čem je problem in kako to misliš ?
Kupil sem USB SD card čitalec/zapisovalec kot alternativo USB ključku(navadnemu).
OK USB čitalec za SD kartice - v redu, USB ključek v redu.
Na USB napravi ( mass storage device ) je zaznal ključek (USB device) in priredil generični disk (volume) ki je lahko nastavljen za :
quick removal ( brez write caching - Torej ga lahko odstraniš brez klika na Stop/Varno odstranitev v Safe Removal ikoni )
in optimized for performance opcijo( write caching - varno ga lahko odstraniš le z Stop/Varno odstranitvijo na tej ikoni ).
Sam ne vem ali hočeš s programom dostopati do USB ključka ali do SD kartice na čitalcu ?
card/key ?
Ne vem zakaj si na začetku potem sploh omenil čitalec, če vedno pišeš o ključu.
Odgovor je pa sledeč :
Problem, ki se pri tebi pojavi, da zgleda nimaš zadostnih pravic dostopa do tega diska, oziroma so na delu restrikcije na sistemu.
Kupil sem USB SD card čitalec/zapisovalec kot alternativo USB ključku(navadnemu).
OK USB čitalec za SD kartice - v redu, USB ključek v redu.
Na USB napravi ( mass storage device ) je zaznal ključek (USB device) in priredil generični disk (volume) ki je lahko nastavljen za :
quick removal ( brez write caching - Torej ga lahko odstraniš brez klika na Stop/Varno odstranitev v Safe Removal ikoni )
in optimized for performance opcijo( write caching - varno ga lahko odstraniš le z Stop/Varno odstranitvijo na tej ikoni ).
Sam ne vem ali hočeš s programom dostopati do USB ključka ali do SD kartice na čitalcu ?
card/key ?
Ne vem zakaj si na začetku potem sploh omenil čitalec, če vedno pišeš o ključu.
Odgovor je pa sledeč :
Problem, ki se pri tebi pojavi, da zgleda nimaš zadostnih pravic dostopa do tega diska, oziroma so na delu restrikcije na sistemu.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Zgodovina sprememb…
- spremenila: StratOS ()
lutharman ::
...torej! Imam SD r/w ključek in ko ga priključim na USB vhod mi ga PC dejansko zazna ampak ko odprem Windows Expolorer ga ni nikjer.
Računalnik mi deluje pod Administrator računom in VSE eksterne enote in programi imajo dostop do vsega torej ni naštimanih NOBENIH zapor na tem računu!!! Vse je odprto...a klučka ne pokaže in pokaže pač tisto sporočilo....
...ko pa se vpišem DEJANSKO pod "Administrator" user name pa je dostopen brez problema...
Še enkrat...
...ko se winsi naložijo dostopam na vpisnem okencu preku mojega imena za "user name" takrat klučka ne prkaže ko pa se vpišem z "Administrator" pa vse lufa čeprav je tudi racun z mojim imenom polno dostopni administratorski račun!!!
Računalnik mi deluje pod Administrator računom in VSE eksterne enote in programi imajo dostop do vsega torej ni naštimanih NOBENIH zapor na tem računu!!! Vse je odprto...a klučka ne pokaže in pokaže pač tisto sporočilo....
...ko pa se vpišem DEJANSKO pod "Administrator" user name pa je dostopen brez problema...
Še enkrat...
...ko se winsi naložijo dostopam na vpisnem okencu preku mojega imena za "user name" takrat klučka ne prkaže ko pa se vpišem z "Administrator" pa vse lufa čeprav je tudi racun z mojim imenom polno dostopni administratorski račun!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako v Linuxu (RedPitaya) kompletno onemogočiti USB napraveOddelek: Operacijski sistemi | 1314 (1055) | misek |
» | Varno odstranjevanje strojne opremeOddelek: Operacijski sistemi | 3818 (2481) | darkkk |
» | bios flash (8800GT), nibitor, dosOddelek: Navijanje | 1773 (1384) | Valvoline |
» | winsi ne prepoznajo več zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2204 (2075) | klemen1 |
» | USB mass storage problemiOddelek: Strojna oprema | 2857 (2571) | energetik |