Forum » Programska oprema » Program za piko sredi ekrana
Program za piko sredi ekrana
;-) ::
Iščem program ali kakšen drug pripomoček, ki bi mi naredil piko sredi ekrana. Tako kot Aimbot za COD2. In da bi bila tudi v igrah. To sploh obstaja?
Edigs, samolepilne folije itd. -take zadržte zase
Napisal sem da rabim program ali programsko opremo oz. pripomoček. -hja pripomoček-software_D
Napisal sem da rabim program ali programsko opremo oz. pripomoček. -hja pripomoček-software_D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
BladE_ ::
Zakaj nebi probu igrt tko kt usi ostali? A si tok gniu al kwa, da mors ene pripomocke uporablat? Drugac pa ce mas CRT komot z alkoholcem narises piko na ekran, ker gre z lahkotot dol - preverjeno!!!
LP
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BladE_ ()
@LOL ::
Meni tut podobni (že to da poznaš aimbot in da ti nardi piko je dost) kar dost pritisk dvignejo.
Bodi ded in igraj z default nastavitvami
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!
Geek: The Windows!
Zakaj bi igral na deafult če lahko na high HecHec. Sploh nevem zakaj se tok vtikate v druge zadeve pa to če vas nič ne briga sploh pa sem dal sam za primerjavo in sploh neveste za ker špil gre
@BladE_ Sranje ker mam LCD-sm že reku ja.
BladE_
Če je kdo gniu na tem forumu si to lahko samo ti, sem te vonjam. Ti sam hodiš po forumu pa pišeš nepotrebne komentarje-kot je v tej temi in se spuščaš na nivo 11 letnika. Sej če ti je dolgčas v življenju in imaš težave jih lahko rešiš z kako pomočjo, ni pa trega gnjavit v mojih temah.
pingec ::
Vzemi dve elastiki, pa ju ovij okoli LCDja da nardiš en križ, deluje kul, pa še 100% undetected!
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
Daliborg ::
za nvidio obsaja program! 3d stereo moras imet instaliran, pa si lahko se izbiras kaksno piko (crosshair) bos uporabljal.
Lp!
Lp!
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telefon Tušmobil Y1, zaklenjen - odklenjen?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3413 (3134) | The Shadow |
» | copy/paste android firmwareOddelek: Pomoč in nasveti | 582 (546) | hojnikb |
» | SenseUI na Nexus OneOddelek: Novice / Android | 5018 (4201) | PrimozR |
⊘ | Warcraft 3 HackOddelek: Igre | 1325 (1172) | Matek |
» | Kolo - zadnja feltna kaputOddelek: Loža | 3829 (3483) | K0K0 |