» »

Program za piko sredi ekrana

Program za piko sredi ekrana

;-) ::

Iščem program ali kakšen drug pripomoček, ki bi mi naredil piko sredi ekrana. Tako kot Aimbot za COD2. In da bi bila tudi v igrah. To sploh obstaja?

gumby ::

edigs ftw?
my brain hurts

Edigs, samolepilne folije itd. -take zadržte zase:D

Napisal sem da rabim program ali programsko opremo oz. pripomoček. -hja pripomoček-software_D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

BladE_ ::

Zakaj nebi probu igrt tko kt usi ostali? A si tok gniu al kwa, da mors ene pripomocke uporablat? Drugac pa ce mas CRT komot z alkoholcem narises piko na ekran, ker gre z lahkotot dol - preverjeno!!!

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BladE_ ()

#000000 ::

Paletmarker >:D

@LOL ::

Meni tut podobni (že to da poznaš aimbot in da ti nardi piko je dost) kar dost pritisk dvignejo.
Bodi ded in igraj z default nastavitvami0:)
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

Bodi ded in igraj z default nastavitvami

Zakaj bi igral na deafult če lahko na high:D HecHec. Sploh nevem zakaj se tok vtikate v druge zadeve pa to če vas nič ne briga sploh pa sem dal sam za primerjavo in sploh neveste za ker špil gre:\

@BladE_ Sranje ker mam LCD-sm že reku ja.

BladE_
Če je kdo gniu na tem forumu si to lahko samo ti, sem te vonjam. Ti sam hodiš po forumu pa pišeš nepotrebne komentarje-kot je v tej temi in se spuščaš na nivo 11 letnika. Sej če ti je dolgčas v življenju in imaš težave jih lahko rešiš z kako pomočjo, ni pa trega gnjavit v mojih temah.

pingec ::

Vzemi dve elastiki, pa ju ovij okoli LCDja da nardiš en križ, deluje kul, pa še 100% undetected!:D
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Daliborg ::

za nvidio obsaja program! 3d stereo moras imet instaliran, pa si lahko se izbiras kaksno piko (crosshair) bos uporabljal.

Lp!
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

Hvala ti!

Tic ::

Whiteboard marker anyone??
persona civitas ;>

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telefon Tušmobil Y1, zaklenjen - odklenjen?

Oddelek: Mobilne tehnologije
163413 (3134) The Shadow
»

copy/paste android firmware

Oddelek: Pomoč in nasveti
5582 (546) hojnikb
»

SenseUI na Nexus One

Oddelek: Novice / Android
155018 (4201) PrimozR

Warcraft 3 Hack

Oddelek: Igre