Forum » Igre » Warcraft 3 Hack
Warcraft 3 Hack
SeeN000 ::
A mogoce gdo ve kako bi pri Warcraft 3 povišal food limit?. Recimo pri Rise of Nations lahko v eni datoteki to popraviš, ma wc3 tudi tako? Pa ko iz battle.net dam dol nove mape in scenarije, mi mape delajo, scenariji mi pa nočjo delat (recimo grand prix). prosm cim vec odgovorov. hvala
- zaklenil: Matek ()
BladE_ ::
Dej clovk spravs se igrt spil pa gres citat? Brez veze igrt ce si tok nesposobn, da ne zmores enga spila obrnt brez citov!
Aja pa mislm, da si se obrnu na napačen forum!
LP
Aja pa mislm, da si se obrnu na napačen forum!
LP
Akcija - Reakcija
Tilk ::
BladE_ : zakaj p da neb najdu te vrste pomoči na temu foromu?
Sej ne dela oz ne zahteva pomoči pr čemu nelegalnemu
Če pa ne more igre preigrat brez kod,mu pa tud ne zamerimo, ane?
Drugac sm se pa namuču in ti najdu stran:
http://www.battle.net/war3/cheatcodes.s...
tukej maš kode!
ti pa predlagam da probaš obrnt spil brez kod, ker je to zlo fajn
Sej ne dela oz ne zahteva pomoči pr čemu nelegalnemu
Če pa ne more igre preigrat brez kod,mu pa tud ne zamerimo, ane?
Drugac sm se pa namuču in ti najdu stran:
http://www.battle.net/war3/cheatcodes.s...
tukej maš kode!
ti pa predlagam da probaš obrnt spil brez kod, ker je to zlo fajn
Tilk
klemen22 ::
Dejstvo 1 je, igranje špila s kodami je kot da ti ženska nudi blowjob s kondomom. Torej ne ravno uživantsko.
Dejstvo 2 je, da je cheatiranje take eminence med igrami kot je W3 pravi kriminal saj je tudi izziv tisti ki igro drži visoko nad povprečjem. Pa igra niti ni težka. Torej, če si Pravi moški W3 ne boš igral s kodami.
Dejstvo 2 je, da je cheatiranje take eminence med igrami kot je W3 pravi kriminal saj je tudi izziv tisti ki igro drži visoko nad povprečjem. Pa igra niti ni težka. Torej, če si Pravi moški W3 ne boš igral s kodami.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
BladE_ ::
BladE_ : zakaj p da neb najdu te vrste pomoči na temu foromu?
Zakaj? Sm mislu da je vec takih kot recimo klemen22! Pa sm se zgleda zmotu!
SAm se zemri ne odobravam cheatov, ker mi grejo na k...!!
Akcija - Reakcija
;-) ::
@BladE_ hmm...sam tud ne odobravam kod pr igrah pa tega sranja, sam so pa nekateri ko se počutjo da so močnejši če majo nadstandardno moč v igri...
SeeN000 vpiši kode v špil pol pa boš mel 20cm daljšega od drugih.
SeeN000 vpiši kode v špil pol pa boš mel 20cm daljšega od drugih.
Tilk ::
BladE_: jez sm sam hotu poudart,da ni ilegalno vprasati za tako vrsto pomoci na tem foromu! Se pa popolnoma strinjam s klemen22-om, da cheatnje v igri resno ogrozi ves uzitek pri igranju. Sam sem da kod nikdar ne uporabim, ce se mi ze kej zalomi je ucas v ksn walkthrough poskilm...
Fantu sm dau p to zaradi tega ker je za to uprasu, mi smo pa konco koncov kle zato da si medseboj pomagamo
Usaj tkomen to deluje use skup
Tko da no har fellings
Fantu sm dau p to zaradi tega ker je za to uprasu, mi smo pa konco koncov kle zato da si medseboj pomagamo
Usaj tkomen to deluje use skup
Tko da no har fellings
Tilk
SeeN000 ::
HEHEHE folk kuk vi brcate v temo. a ste sploh pismeni? a sem kje napisal da bi rad igro obrnil s kodami?? prosim črkujte mi tisto. rad bi samo zvedel kako bi pri multiplayer povišal food limit da bi se s frendom lahko malo probavala. IN I PLAY FOR FUN!!! Pa se enkrt prosim da mi crkujete kje sem napisal da bi rad IGRO OBRNIL S KODAMI!!!! Preberte kaj sprasujem in ce veste prosim odgovorite ce pa ne PA BODTE TIHO!!! Sm mislu da na tem forumu kej pomagajo al pa svetujejo, pa vidm da je sranje!
Mavrik ::
Vaše izražanje mnenj o goljufanju se konča tukaj. Odprite novo temo.
The truth is rarely pure and never simple.
Matek ::
Cheatanje z uporabo kod in drugih metod v single player načinu je razumljivo in dopustno delovanje, pri katerem boš na našem forumu zlahka dobil pomoč. Kode so v igro vgrajene že s strani avtorjev, torej so povsem normalne, sicer resda lahko pokvarijo celoten vtis, na drugi strani pa lahko prinesejo tudi dosti zabave.
Čisto druga stvar pa je goljufanje v multiplayer načinu. Takšno početje je za začetek popolnoma nemoralno, ker uničuješ igralni užitek nekomu drugemu, ki igra proti tebi (lahko je rečti, da boš samo poskušal s prijateljem, ampak žal ti na besedo ne moremo verjeti). Multiplayer cheati nikakor niso podprti s strani proizvajalca ravno zaradi navedenih moralnih razlogov, ravno nasprotno, avtorji igre se ponavadi z različnimi zaščitami borijo proti takšnemu goljufanju. Razen tega, da je nemoralno, pa je goljufanje tudi nelegalno, saj je zanj ponavadi potrebno posegati v samo igro, kar pogodba, ki si jo sprejel ob inštalaciji, prepoveduje. Posledično pride do neskladja z našimi Pravili in temo je treba zakleniti.
Čisto druga stvar pa je goljufanje v multiplayer načinu. Takšno početje je za začetek popolnoma nemoralno, ker uničuješ igralni užitek nekomu drugemu, ki igra proti tebi (lahko je rečti, da boš samo poskušal s prijateljem, ampak žal ti na besedo ne moremo verjeti). Multiplayer cheati nikakor niso podprti s strani proizvajalca ravno zaradi navedenih moralnih razlogov, ravno nasprotno, avtorji igre se ponavadi z različnimi zaščitami borijo proti takšnemu goljufanju. Razen tega, da je nemoralno, pa je goljufanje tudi nelegalno, saj je zanj ponavadi potrebno posegati v samo igro, kar pogodba, ki si jo sprejel ob inštalaciji, prepoveduje. Posledično pride do neskladja z našimi Pravili in temo je treba zakleniti.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Renior KC910I = zablokiralOddelek: Mobilne tehnologije | 1368 (1101) | marjanmb |
» | Debitel telefoni- zaklenjeni ali odklenjeni ???Oddelek: Mobilne tehnologije | 2340 (1629) | zuz3k |
» | Program za piko sredi ekranaOddelek: Programska oprema | 1515 (1149) | Tic |
» | dobra multiplayer igra za onlineOddelek: Igre | 2178 (1632) | opeter |
» | Kolo - zadnja feltna kaputOddelek: Loža | 3829 (3483) | K0K0 |