» »

Rabim cip za grafo 7900gt je za dobit???NUJNO

Rabim cip za grafo 7900gt je za dobit???NUJNO

motoboy ::

Rabil bi cip iz grafe z oznako
422
BA6C19
se da to kje dobit, ima kdo kaj takega??
LP
ASUS P5K, e6300@ 3,3ghz ,2x1gb G-skill,Geforce 8800 gt, 250 gb sataII

Azrael ::

Hmm, je to sploh integrirano vezje? Namreč iskalniki pod to oznako ne najdejo nič.

In še to, včasih je problem, kako dobiti neko eksotiko neznaten, proti temu, kako težko jo zamenjati.

Ker sedaj niti ne vem kaj ta element je in se spomnim prejšnje tvoje teme s potrganimi elementi z nekega Radeona in pozneje teme, ko si iskal voltmod za 7900, bi zelo prosil za sliko in natančen opis, kaj si počel in kaj se je zgodilo.

Če imaš srečo in je pokvarjen element nekaj standardnega, bo ta tvoj podvig že kdo spravil v red, vendar obstaja tudi možnost, da bo grafa samo še za spomin, kaj ni dobro početi.
Nekoč je bil Slo-tech.

toti čip ni tak mali slika cipa je tukaj slika je pa se tak kot da je iz dveh plasti pa se je zgornja plast cipa zalepla na rebra ko sn mel gor pa je zaj zgornjo plast dol ftrgalo. za zamenjat nebi bil neki problem sao cip bi blo treba dobit.LP

Koliko pinov pa ima ta chip, torej kakšno ohišje ima, je DIL, PLCC, PGA ali BGA ali je kakšno izvedenka TO220, mogoče z več priključki? Ali je to keber z vsega skupaj dvema priključkoma?

Edit: dodal še en link.
Nekoč je bil Slo-tech.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Azrael ()

najbolj je podoben t0220 samo da na tisti strani ko je kot lukna za srauf ma 2 ali tri pine na drugi pa jih je kaki 6.ne vem tocno kr niam zaj doma grafe sao je pa priblizno tak kot sem povedal.
LP

OK, ko boš imel grafiko pri sebi boš lahko natančneje opisal.

Če najdeš na spletu kakšno sliko (v visoki ločljivosti) te grafike, na kateri se jasno vidi ta element, pa kar daj povezavo do nje. Mogoče bo na ta način lažje ugotoviti kaj ta element je, gre pa lahko za nek napetostni regulator, HEX-FET, lahko tudi kaj tretjega.
Nekoč je bil Slo-tech.

SSH ::

Pozdrav :D

Motoboy zdaj pa prosim 3X na vlko napiši kar sem ti že včeraj napisal na gmailu. kakšno ohišje je? Čeprav ti tega Azrael ni dal kot opcijo je ohišje še vedno tsop8. Azrael za tebe pa sem pa slikal grafo :D slika.
Kolikor sem uspel ugotovit gre za napetostni stabilizator za rame, ki pa recimo na moji 7800gt ni enak. odcinil sem 1ga iz moje grafe ter preostalega z motoboyeve grafe. po 10 minutnem igranju z njima sem sklenil da to ni to. Tak da gremo na lov za novim IC-jem.

lp, FReAK.

p.s.: Ravnokar prešinlo možgane :D al se morda temu ohišju reče SOIC-8?
MSI NEO4 SLI PLATINUM, A64 3000+@2500mhz, 2048mb geil 2.5-3-3-5 245mhz,
MSI NX7800GT 256DDR3, 300GB maxtor 16MB cache, LC6420 (420W)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: SSH ()

men si napisal da je SODIP8 2x4 pine:D zaj pa ne vem.pa se noben ni napiso da prodaja kako pokvarjeno c-c.LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ojacanje signalov

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
81697 (1475) A. Smith
»

Nova revizija Wii-ja bo zatrla čipe

Oddelek: Novice / Konzole
185339 (4302) BaToCarx