Forum » Elektrotehnika in elektronika » Ali je ta zasloncek se uporaben?
Ali je ta zasloncek se uporaben?
Viro ::
Ziujo!
jz sm dobil tale zasloncek... in sicer tle je samo zasloncek ampak zdraven je tudi komplet za touch-screen,pa me zanima a se da ta zasloncek usposobit?je pa crno-bel in je v delujocem stanju prej je bil v eni aparaturi... a se da kakorkol to spravt d bo deloval prek racunalnika? prek ltp al pa usb? prilagam slikce sam tok informativno... pac mobitel diagonala zasloncka je 13cm, oznaka na zaslonu je TW2294V-0 JAPAN,potem se pise SII G321E V5R in d je REV.D... to je to kar vem o zasloncku...zdravn je pa se elektronika ki se direktno prikljuci na zasloncek in sicer za touch-screen samo je nisem slikal... me pa res matra da bi ga usposobil...
LP Viro
jz sm dobil tale zasloncek... in sicer tle je samo zasloncek ampak zdraven je tudi komplet za touch-screen,pa me zanima a se da ta zasloncek usposobit?je pa crno-bel in je v delujocem stanju prej je bil v eni aparaturi... a se da kakorkol to spravt d bo deloval prek racunalnika? prek ltp al pa usb? prilagam slikce sam tok informativno... pac mobitel diagonala zasloncka je 13cm, oznaka na zaslonu je TW2294V-0 JAPAN,potem se pise SII G321E V5R in d je REV.D... to je to kar vem o zasloncku...zdravn je pa se elektronika ki se direktno prikljuci na zasloncek in sicer za touch-screen samo je nisem slikal... me pa res matra da bi ga usposobil...
LP Viro
- zavaroval slike: Azrael ()
Sem se slikal se ostalo kar sem dobil...
Touch screen elektronka k pride pred zaslon...
KEYPAD/DISPLAY
ASSY 6706473
SCHEM 6323064
Mehanizem...
Tu sta dva motorcka k se premikata po X in Y osi...
Koracni motor... (2 kosa)
PH265L-04-C4
VEXTA 2-PHASE
STEPPING MOTOR 1,8°˘/STEP
DC 5V 1A
UV 24309
Pumpa...
MODEL TD-4BD3C
DC BRUSHLESS VOLTS 20-28
MAX.TEMP 70°C AMPS 0,25
BRAILSFORD & CO
Tukaj pa ne vem kaj bi to bilo pa se edino kar pise je PNEUTRONIC
Tudi za to ne vem kaj je...
obe stvari verjetno imata kaj s pretokom saj so bile gor nataknjene cevkice...
LP Viro
Touch screen elektronka k pride pred zaslon...
KEYPAD/DISPLAY
ASSY 6706473
SCHEM 6323064
Mehanizem...
Tu sta dva motorcka k se premikata po X in Y osi...
Koracni motor... (2 kosa)
PH265L-04-C4
VEXTA 2-PHASE
STEPPING MOTOR 1,8°˘/STEP
DC 5V 1A
UV 24309
Pumpa...
MODEL TD-4BD3C
DC BRUSHLESS VOLTS 20-28
MAX.TEMP 70°C AMPS 0,25
BRAILSFORD & CO
Tukaj pa ne vem kaj bi to bilo pa se edino kar pise je PNEUTRONIC
Tudi za to ne vem kaj je...
obe stvari verjetno imata kaj s pretokom saj so bile gor nataknjene cevkice...
LP Viro
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Azrael ()
ok nasel sem ceno zasloncka... 610$
http://www.bbic.com.au/2nd%20ED%20catalogue.pdf ,19 stran, desno dol...
zakaj je pa took drag???
LP Viro
http://www.bbic.com.au/2nd%20ED%20catalogue.pdf ,19 stran, desno dol...
zakaj je pa took drag???
LP Viro
Evo ker ni se nobeden odgovoril... sem sam nasel datasheet samo tle jih je vec kateri je pravi?
http://www.datasheetarchive.com/search.php?s=10&q=G321
sedaj pa ali je izvedljivo da se tale zasloncek kakorkoli prikljuci na racunalnik?
LP Viro
http://www.datasheetarchive.com/search.php?s=10&q=G321
sedaj pa ali je izvedljivo da se tale zasloncek kakorkoli prikljuci na racunalnik?
LP Viro
TESKAn ::
Ugibam. Oni PNEUTRONIC so IMO elektronski ventili za pnevmatiko, zadnja stvar sta pa verjetno kompresorčka...verjetno imaš v napravi še kake aktuatorje (ne vem, kako bi se po slovensko reklo), ki ti lahko premikajo kako ročico...ja, bi se dalo iz njih kaj naredit. Glede zaslončka pa ne vem, če bi šlo kar prek LPTja...če nima kakega standardnega priključka, bi moral naredit kaj z kakim mikrokontrolerjem, kar bi pa bilo precej zahtevna stvar...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
VolkD ::
Hmm.. glede na to, da v Svetu Elektronike pišem nadaljevanja o prikazovalnikih in mikrokontrolerjih, sem pripravljen zaslonček odkupiti. Moram pa povedati, da se take in podobne zaslončke dobi na fotokopirnih aparatih. Podobne sem kupil na ebay. Tako, da ne pričakuj bajnega denarja
Preden zaspiš zapri oči. Preden zapreš oči, ustavi avto.
Ma sj men ni sploh do kesa nism tak mam dokaj dobro placo... Sam bi rd meu usposoblenga... Pac bom drgac vprasal za kok je pa kdo prpravlen usposobt tole cudo? Lahko na ZS, VolkD ti se kr jav heehehhe... Aja ta je bil na enem analizatorju...
Lp Viro
Lp Viro
VolkD ::
Usposabljanje takega zaslončka je stvar hobija in osebnega zadovoljstva. Lahko vzame več tednov, predvsem zaradi pomanjkanja dobrih informacij. Tržno je torej neekonomična, če si pa pripravljen v to zabiti doooosti svojega prostega časa, ti pa lahko pomagam s kako izkušnjo.
Preden zaspiš zapri oči. Preden zapreš oči, ustavi avto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ima kdo idejo?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1087 (789) | neoto |
» | LCD zaslončekOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1707 (1477) | Moravče |
» | Kako uporabit LCD od nokie 3310 (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8913 (6164) | Ch4N93 |
» | mp3 predvajalnikOddelek: Kaj kupiti | 1224 (1120) | delfinus |
» | Odlična modifikacija: G-gnome's ORACOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2781 (1394) | Trubadur |