Forum » Pomoč in nasveti » problem - zmrzovanje, resetiranje
problem - zmrzovanje, resetiranje
warage ::
Živjo!
Torej, imam nadležen problem s svojim PCjem - če je težava v hardwaru ali softwaru ne vem. V glavnem, vsakič ko zaženem bilokater špil, igram neki časa (kolk je čist relativno, enkrat pol ure, drugič manj, enkrat več..) in mi mašina ali zmrzne ali se reboota sama od sebe. Ta problem se pojav včasih tud pri gledanju filmov, v bistvu deluje brez težav samo ko počnem res nezahtevne stvari. Mi je reklo par ljudi, da naj bi se oprema tepla med sabo, ampak raje dobim še drugo mnenje predn bom kaj sklepal.
hvala za kakršnekoli nasvete.
ASUS M2N-e AM2
AMD64 3800+
ASUS 7950gt 512mb
seagate sataII 320gb
maxtor ata 160gb
Torej, imam nadležen problem s svojim PCjem - če je težava v hardwaru ali softwaru ne vem. V glavnem, vsakič ko zaženem bilokater špil, igram neki časa (kolk je čist relativno, enkrat pol ure, drugič manj, enkrat več..) in mi mašina ali zmrzne ali se reboota sama od sebe. Ta problem se pojav včasih tud pri gledanju filmov, v bistvu deluje brez težav samo ko počnem res nezahtevne stvari. Mi je reklo par ljudi, da naj bi se oprema tepla med sabo, ampak raje dobim še drugo mnenje predn bom kaj sklepal.
hvala za kakršnekoli nasvete.
ASUS M2N-e AM2
AMD64 3800+
ASUS 7950gt 512mb
seagate sataII 320gb
maxtor ata 160gb
energetik ::
Bi reku, da se stvar pregreva, če ti zmrzuje le ob igranju igric. Če ti še pri filmih, bi blo po mojm možno, da se pregreva grafična. Poglej kako je kišta znotraj prezračena.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup laptopaOddelek: Pomoč in nasveti | 5058 (4301) | Blaz93 |
» | ugaševanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4549 (3907) | iceman3 |
» | pregrevanje hp prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20671 (19740) | Havq |
» | Lenovo G550 problem - zmrzujeOddelek: Strojna oprema | 1405 (1050) | Dragec30 |
» | GeForce Inno 3d 6600 LE in čudne texture v igrah...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1989 (1352) | Mirč |