Forum » Programska oprema » Prenos elektronske pošte
Prenos elektronske pošte
Ciciban ::
Na računalniku imam nameščen odjemalec epošte Thunderbird. Rad bi pošto iz tega računalnika prenesel na drug računalnik, na katerem je nameščen microsoft outlook 2003.
Ima kdo izkušnje s tem? Po navodilih ki sem jih našel na internetu mi ne prenese oz. podatkov ne morem uvozit. Narejen imam convert iz thunderbird-a v outlook (datoteke)...
Ima kdo izkušnje s tem? Po navodilih ki sem jih našel na internetu mi ne prenese oz. podatkov ne morem uvozit. Narejen imam convert iz thunderbird-a v outlook (datoteke)...
nalims ::
Najbolje da še na drugi računalnik inštaliraš "Thunderbird" in jo preneseš iz ThunderBirda v Thunderbird!
________________________________________________________________________________
L.p.
Milan
________________________________________________________________________________
L.p.
Milan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izvoz e-pošte iz Apple MailOddelek: Programska oprema | 2548 (493) | MrStein |
» | Gmail ne gre nastavit v outlook 2010Oddelek: Pomoč in nasveti | 1262 (1103) | ropo009 |
» | Outlook Express - čas je za drug email client, samo kateri?Oddelek: Programska oprema | 1829 (1630) | znbojan |
» | Izšel Thunderbird 3.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10284 (7709) | [BISI] |
» | izvažanje/uvažanje mejlov v mozilla thunderbirduOddelek: Programska oprema | 1555 (1455) | zup |