Forum » Pomoč in nasveti » Problem z OC grafične
Problem z OC grafične
Rogelj ::
Zdravo!
Navijal sem grafično 6600GT XT in rame sem imel 1154Hz navil sem za borih 34hz, in ko resetiram računalnik pogledam v nastavitve in kaže mi frekvenco ramov 550Hz. Na defaultu so rami 1120Hz, kako je mogoče da po navitju pade na 550? Isto se dogaja tudi z GPU procesorjem, po navitju mi pade na default. Navijam v Riva Tunerju. Ko navijem, obkljukam da po resetiranju vrne na navito vrednost. ( da pusti kakor sem navil).
Kaj naj naredim?
Lp
Rogelj
Navijal sem grafično 6600GT XT in rame sem imel 1154Hz navil sem za borih 34hz, in ko resetiram računalnik pogledam v nastavitve in kaže mi frekvenco ramov 550Hz. Na defaultu so rami 1120Hz, kako je mogoče da po navitju pade na 550? Isto se dogaja tudi z GPU procesorjem, po navitju mi pade na default. Navijam v Riva Tunerju. Ko navijem, obkljukam da po resetiranju vrne na navito vrednost. ( da pusti kakor sem navil).
Kaj naj naredim?
Lp
Rogelj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj je navijanje cool in zakaj ne (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5040 (3650) | Pyr0Beast |
» | Nov racunalnik in mam problem (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4149 (3196) | bluefish |
» | Množilnik ali fsb...Oddelek: Navijanje | 1028 (1028) | Urc |
» | Ne morem vec naviti graficneOddelek: Navijanje | 994 (787) | Rogelj |
» | Različni ramiOddelek: Strojna oprema | 1401 (1200) | nonenone |