Forum » Pomoč in nasveti » Program za pošiljanje skupinam mejle
Program za pošiljanje skupinam mejle
grofsi ::
Prosil bi vas za nasvet kateri program naj uporabljam za pošiljat mejle skupinam(več kot 1000 prejemniko). Naj poudarim, da ni spam ampak razna ovestila, ponudbe,.. V programu more bit možnost oblikovanja - vstavljanje slik.
Oz. ali je mogoče to počet z outlookom 2007? In če ja mi lahko razložite kako naredit skupino in v njo vnest "osebe" ker sem obupal z iskanjem in ... po netu.
Še zadnje vprašanje za outlook. Imam exportirano skupino v excelu iz drugega maila (G-Lock easymail pro)- kako jo vnesem kot skupino v outlook?
Najlepša hvala,
marjaN
Oz. ali je mogoče to počet z outlookom 2007? In če ja mi lahko razložite kako naredit skupino in v njo vnest "osebe" ker sem obupal z iskanjem in ... po netu.
Še zadnje vprašanje za outlook. Imam exportirano skupino v excelu iz drugega maila (G-Lock easymail pro)- kako jo vnesem kot skupino v outlook?
Najlepša hvala,
marjaN
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rekreacija košarka (Novo mesto)Oddelek: Šport | 1783 (347) | tidi96 |
» | Word ne more ustvariti datoteke. Preveri zacasne okoljske ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1457 (1243) | prtenjam |
» | Uporaba mobilnih telefonov morda povzroča raka - v podganjih samcihOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8079 (5361) | link_up |
» | Microsoft OutlookOddelek: Pomoč in nasveti | 2149 (1749) | Grega_K |
» | kemijski problemOddelek: Znanost in tehnologija | 1962 (1504) | gzibret |