Forum » Šport » Rekreacija košarka (Novo mesto)
Rekreacija košarka (Novo mesto)
retrz ::
Živjo,
zanima me ali kdo od vas tukaj igra tako za rekreacijo (1x na teden) košarko v Novem mestu. Bi se pridružil, ampak zaenkrat še ne poznam nobenega ker sem bolj nov.
zanima me ali kdo od vas tukaj igra tako za rekreacijo (1x na teden) košarko v Novem mestu. Bi se pridružil, ampak zaenkrat še ne poznam nobenega ker sem bolj nov.
Scaramouche ::
v lj se prek Fbooka menijo, probaj najdt kako skupino ali pa naredi stran samo za to, tako se boste lažje menili!
shotalick ::
Živjo,
V NM se igra "divja liga". Pozanimaj se rahlo okoli tega. Imajo fantje najete dvorane 2x tedensko (ali telovadnice v OŠ, ipd.). Na Livadi (ne vem koliko poznaš NM), se je odprl nov športni center (odprl ga je ROLETARSTVO MEDLE), vem, da tam dečki kar dosti igrajo v popoldanskih urah. Drugače se pa sprehodi v športni park Loka, kjer boš zagotovo našel soigralce oz. da pristopiš poleg k ekipi. V kolikor še kaj, daj kar ZS.
iBomba ::
Mi imamo rekreacijsko kosarko v Ljubljani in iscemo se enega ali dva kandidata, ki bi hodil z nami igrat. Igra se ob nedeljah ob 20 uri zvecer.
Ce koga zanima mi lahko pise na zs ali pa me kontaktira na telefon 040 697 967.
Ce koga zanima mi lahko pise na zs ali pa me kontaktira na telefon 040 697 967.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rekreativna košarkaOddelek: Šport | 6776 (524) | tidi96 |
» | Obutev za košarko 1x tedenskoOddelek: Šport | 1645 (904) | Kvinta |
» | SP v košarki 2019 (Kitajska) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šport | 19021 (16189) | Kurzweil |
» | Mladi športniki in pregorelost - prekmalu in preveč treninga? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13038 (11231) | FiReFTW |