Forum » Operacijski sistemi » Vista in WLAN (notebook)
Vista in WLAN (notebook)
BrokenSouŁ ::
Zdravo,
mam Visto Home Premium, in vse druga mi dela brezhibno. edino Driver za Wlan kartico (mam PCMCIA Tenda TWL108c) mi jo prepozna kot Ateros kartico, in prepozna mi da imam omrežje, ampak potem, pa mi noče povezat gor, kaže skos neki problem, sem šel geslo spremenit na ruteri, sm ga izklopo, sm dal samo podporo za B način, ker mi je v lastnosntih pod to kartico sam b pokazalo, in sem probal še kr nekaj, samo mi vedno samo kaže da ni možno povezat?
Orginal driverv negre instalirat, ker skos ko dam kartico not kar sam začne instalirat tudi med instalacijo orginalov.
Kaj naj naredim???
Ma kdo kakšen predlog ali kaj za pomoč?
LP
mam Visto Home Premium, in vse druga mi dela brezhibno. edino Driver za Wlan kartico (mam PCMCIA Tenda TWL108c) mi jo prepozna kot Ateros kartico, in prepozna mi da imam omrežje, ampak potem, pa mi noče povezat gor, kaže skos neki problem, sem šel geslo spremenit na ruteri, sm ga izklopo, sm dal samo podporo za B način, ker mi je v lastnosntih pod to kartico sam b pokazalo, in sem probal še kr nekaj, samo mi vedno samo kaže da ni možno povezat?
Orginal driverv negre instalirat, ker skos ko dam kartico not kar sam začne instalirat tudi med instalacijo orginalov.
Kaj naj naredim???
Ma kdo kakšen predlog ali kaj za pomoč?
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android market akcija (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7907 (5685) | lambda |
» | Acer Aspire 5315 wireless driverOddelek: Omrežja in internet | 10605 (4593) | amigo_no1 |
» | zamenjava grafične - ni več zvokaOddelek: Strojna oprema | 1127 (853) | Pyr0Beast |
» | Prenosnik LENOVO 3000 N200 težavaOddelek: Strojna oprema | 6928 (3880) | TribesMan |
» | [ Linux ] Fedora Core 5 in T-2Oddelek: Operacijski sistemi | 1042 (894) | drejc |