Forum » Pomoč in nasveti » Kako odpreti ASP stran (Active Server Pages) ?
Kako odpreti ASP stran (Active Server Pages) ?
Swiwer ::
Opazil sem, da z brskalnikom ne morem odpreti ASP strani. En primer kjer imam tezave je naprimer tule: http://www.triglav.si/stran.asp?id=627
Ko kliknem na enega izmed linkov do obrazcev mi brskalnik odpre "File download" okno in zeli shraniti stran kot file z imenom "pokazi.asp". Uporabljam Windows XP Pro SP2 z vsemi posodobitvami (security, updates, .NET 1.1 & 2.0, ...). Ne vem kaj naj se probam. Ima kdo kaksno idejo ?
Hvala.
Ko kliknem na enega izmed linkov do obrazcev mi brskalnik odpre "File download" okno in zeli shraniti stran kot file z imenom "pokazi.asp". Uporabljam Windows XP Pro SP2 z vsemi posodobitvami (security, updates, .NET 1.1 & 2.0, ...). Ne vem kaj naj se probam. Ima kdo kaksno idejo ?
Hvala.
Gwanaroth ::
Iz samega imena (active server pages) lahko sklepaš, da je to skriptni (programski) jezik, ki se izvaja na strežniku, ne pa v uporabnikovem brkljalniku. Torej je na strani ki si jo podal, težava v konfiguraciji strežnika, ne pa pri tebi.
Lights often keep secret hypnosis..
Swiwer ::
Sej ne vem, mogoce sem pa kej narobe napisal. Dejstvo pa ostaja da mi strani ne odpre pravilno. Tezava pa ni na serverju ker na mojem drugem PC-ju pa se lepo odpre novo okno in v njem se nalozi PDF.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ASP.NET - polnjenje strani s podatki v serverjuOddelek: Programiranje | 3266 (2877) | cekr |
» | Varnost v HTML formOddelek: Izdelava spletišč | 1518 (1396) | mare_ |
» | Opera 9 Preview 1Oddelek: Novice / Brskalniki | 4750 (3429) | MrStein |
» | Kako narediti redirect, če uporabnik vpiše napačno ime .htmlOddelek: Izdelava spletišč | 1414 (1315) | darh |
» | odpiranje slikOddelek: Izdelava spletišč | 1062 (923) | alexv |