Forum » Programska oprema » Težave z SMV formatom
Težave z SMV formatom
M@73Y ::
Lep pozdrav. Prosim če mi nekdo pove kje se najde program za konvertiranje iz avi/mpeg v smv format. ker sem dobil zravem mp3-playerja (teac mp-360) tudi konverter samo mi je 20 minut filma ki je v mnp3g formatu velik 100MB konvertiral v 1.5GB fajl. . sm pa na netu najdu ene konverterje ki pa so mi isti filmček shranil v smv kateri je pa bil velik 12MB. AMPAK PROBLEM je ker mi pa teh predvajalnik ne opredvaja. predvaja mi samo tiste filmčke ki so konvertirani s tisti sigmatel motion vidoe konverterjem ki sm ga dubu zraven ampak ta res naredi zelo velike datoteke.
zato prosim predvsem uporabnike zgoraj navedenega mp3 predvajalnka da mi sporočijo s katerim progijem konvertirate.
Lep dan. matej
zato prosim predvsem uporabnike zgoraj navedenega mp3 predvajalnka da mi sporočijo s katerim progijem konvertirate.
Lep dan. matej
..jump into psytrance tunnel..
M@73Y ::
DObro jutro. A res čist nobeden ne pozna rešitve težav? Kaj pa je kdo ka uporablja ta mp3 player?
Lp. matej
Lp. matej
..jump into psytrance tunnel..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konverter iz .flv v .avi, .vob, .mov,...Oddelek: Zvok in slika | 1101 (1009) | Cold1 |
» | MP3-MP4 converterOddelek: Zvok in slika | 4063 (2391) | jedateruk |
» | Elektricni Pretvornik: 110V -> 220VOddelek: Kaj kupiti | 8543 (8476) | gumby |
» | kje kupiti PCMCIA MEMORY CARD in PCMCIA TO RS232 adapter?Oddelek: Kaj kupiti | 2211 (2178) | Egii |
» | Kateri program za konvertiranje VIDEA???Oddelek: Programska oprema | 1830 (1801) | #000000 |