» »

Arduino - dobavljiv v Sloveniji ali preko poste za manj kot 30€?

Arduino - dobavljiv v Sloveniji ali preko poste za manj kot 30€?

kobilica ::

Videl sem,ko sem iskal za LED circuite,in takoj ko sem ga videl,mi je prirasel pri srcu,sploh pa zato,ker imajo ze vse tutoriale in cisto vse,kar rabim.
Domaca stran:
http://www.arduino.cc/

Pa se zanima me,kako,bi jaz imel Windows and Linux na ubogem 150GB disku?
Ker zgleda atmel ne dela na Linuxu,pa nic zato.Sej imam prijatelja,ki ima paypal,ampak potem oni to samo posljejo?
Ker bi raje kupil po prejemu poste...
Upam da je kdo tukaj,ki ga uporablja,pa se en info,To delajo V Italiji,pomeni da posta ne sme biti tako draga,kot iz amerike :)) .
  • zavaroval slike: Azrael ()

Azrael ::

Lepo bi bilo, če bi razložil kaj sploh hočeš.

>Pa se zanima me,kako,bi jaz imel Windows and Linux na ubogem 150GB disku?

Več particij ali pa Linux kot guest OS, kot ima npr. DSL.

>Ker zgleda atmel ne dela na Linuxu,pa nic zato.Sej imam prijatelja,ki ima paypal,ampak potem oni to samo posljejo?

??? Pismo, no kaj si s tem mislil, veš žal ne znam brati misli, kristalna krogla pa je v remontu.

>To delajo V Italiji,pomeni da posta ne sme biti tako draga,kot iz amerike .

Iz EU ni carine, pri pošiljkah iz ZDA plačaš na celoten znesek (naprava+pošiljanje) carino in na vse skupaj še 20% DDV.
Nekoč je bil Slo-tech.

kobilica ::

joj sorry,zamesal sem sem stvar z z programaterjom.Nvm,sm naredu point less topic,bom raje pocakal en dan preden naredim novega,ker zgleda kot da spamam.:'(

cupacup ::

Če ga želiš naredit ti priporočam najbolj simpl verzijo, na protobordu. Programator lahko narediš na LPT portu tako, da sploh ne rabiš nevem koliko komponent, recimo 8 komponent. Sploh če želiš tega na sliki(com verzija). Če te kaj zanima kako pa kaj piši? Maš pa tudi pod Hardware, na arduino.cc načrte tako da potrebuješ samo voljo!

LP!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
817137580 (17544) igi82m
»

Paypal nakup iz združenih držav

Oddelek: Pomoč in nasveti
323490 (2919) darkolord
»

Začetniška pomoč pri Paypalu

Oddelek: Pomoč in nasveti
111958 (1824) knesz
»

uninstall Linux