» »

Prenosnikin brezžične povezave

Prenosnikin brezžične povezave

brezimni ::

Sodelavcu sem na novo naložil prenosnika ( Fujitsu Siemens Amilo L 7320). ker mu je drug kolega naredil vse naspol, okna brez servis peckov, in zato mu tudi usb ni delal, brezžično pa tudi ni 0 našel. Naložim okna, dam cd z gonilniki ki je priložen naredi kot mora. Zvok, grafika, mrežno pa je že tako rpepoznal. Zatakne se le pri brezžični kartici, le ta ne najde čisto ničesar, niti se ne potrudi da bi kaj poiskala, kak kliknem na osveži omrežja kar butne da jih ni. Šel na uradno stran potegnil dol gonilnike dal ta druge gor, ista pesem.
Nevem v čem je fora, tudi če v nastavitvah prestavljam sem ter tja ni nobenega efekta. Domači PC, ki je tudi povezan brezžično najde vsaj 2 omrežja, če bi še malo nastavljal jih dobi 5.

Ima kdo kakšno idejo še, normalna brezžična preko usbja dela, kaj pa je noter vgrajena pa noče. Inšalirano vse potrebno, tudi priročniki prebrani.

Gwanaroth ::

Na prenosniku imaš gumb za vklop brezžične povezave.
Lights often keep secret hypnosis..

Sem iskal če bi ga imel, tako kot ostali (na prednji strani pa ni). Saj brezžična dela, ampak lovi pa čisto nič, tudi če sem od rutera 30 cm vstran.Mel že problem na 1 prenosnem, sem dal druge gonilnike pa je se s prve zagrablo. Tudi program za brezžično je gori a kaj dosti ne pomaga, ker tudi nič od ničesar ne najde (pa bi mogla vsaj 2)

Poglej na funkcijskih tipkah (F1..F12). Ponavadi vklopiš tako, da pritisneš tipko FN + pripadajočo F[1-12] tipko.

potemtakem bi mogla biti onemogočena, stisneš knof pa je omogočena, sem tudi pogledal, ampak v tem tako ni fora. Brezžična že dela le skenira mi ne, oz nič od ničesar ne najde. lučka za brezžično tu pa tam malo blinkne (e to s pomočjo nekega programa Net stumblerja). ko pa zapustim program pa 0.

Z gumbom samo o(ne)mogočiš RADIO (oddajanje/sprejemanje signala na anteni), ne pa brezžične mrežne... Stavim glavo, da je to.

In še nasvet: uporabi wireless zero configuration, ki je že v winsih, ne pa dodatnega sranja od programov, ki ti jih ponudi fuđicu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Wireless program

Oddelek: Programska oprema
164010 (2075) zan5
»

Kronično vdiranje v router - problem. (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
7417720 (15214) Vanadium
»

Izšel Ubuntu 11.04 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
20651095 (40957) Icematxyz
»

Izšel Ubuntu 10.10 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
22168221 (58305) Icematxyz
»

Windows 7 in brezžična povezava