Forum » Programska oprema » težave z uporabniški imeni v windows XP Pro
težave z uporabniški imeni v windows XP Pro
nody ::
zanima me, ali kdo ve, kako bi resetiral uporabniška imena v windows xp professional - rad bi da bi bilo uporabniško ime le eno....
imam dva....a preko nobenega ne morem dostopati do adimnistratorja, tako da ne morem spremnijat nastavitev(ni možnosti nameščanja programov, itd...)...
je možno, da gre to za kak virus ?? zanima me, kako bi omogočil dostop do adminstratorja...dostop do računalnika sem imel le jaz...
imam dva....a preko nobenega ne morem dostopati do adimnistratorja, tako da ne morem spremnijat nastavitev(ni možnosti nameščanja programov, itd...)...
je možno, da gre to za kak virus ?? zanima me, kako bi omogočil dostop do adminstratorja...dostop do računalnika sem imel le jaz...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projekt Travana - aplikacija za javni transport (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11326 (9463) | Vazelin |
» | Povezava dveh lokalnih omrežijOddelek: Omrežja in internet | 1970 (1450) | Aleks Nafi |
» | Kako dostopati do IP kamere preko web-aOddelek: Omrežja in internet | 12205 (8968) | urosh |
» | Slackware 10, nekaj vprasanjOddelek: Operacijski sistemi | 851 (704) | CCfly |
» | e-mail na nokiji 6600Oddelek: Mobilne tehnologije | 1773 (1695) | divx man |